Forum » Programska oprema » mozilla?
mozilla?
krucymucy ::
Zopet problem z brskalnikom!!!
Tokrat je to mozilla 0.9.3 in sicer je problem sledec: kako instalirat plugine oz. kje jih dobit, da bom lahko tud vidu kako animacijo narejeno z flashom!!!
Sem gledu na strani od macromedie pa so plugini samo za IE in netscape...
Tokrat je to mozilla 0.9.3 in sicer je problem sledec: kako instalirat plugine oz. kje jih dobit, da bom lahko tud vidu kako animacijo narejeno z flashom!!!
Sem gledu na strani od macromedie pa so plugini samo za IE in netscape...
JLP ::
Greš na stran od Macromedie pa podljaš installer za Netscape browser. Pol pa ta exe k ga podljaš pa zaženeš pa k te vpraša za pot kamor nej inštalira plugin mu rečešš da nej inštalira u bin\plugins direktorij od Mozille..
Live long and prosper!
krucymucy ::
Sem ze probu pa noce!!
Aja verjetno bi mogu se to dodat, da mam mozillo za winse!!!
No napise cannot..bla blal... execute .... ker ne najde netscape.exe!!!
Aja verjetno bi mogu se to dodat, da mam mozillo za winse!!!
No napise cannot..bla blal... execute .... ker ne najde netscape.exe!!!
JLP ::
Pozab na to. Plugin je inštaliran sam ne more zagnat netscape.exe ker ga pač u folderju ni an. netscape.exe pa hoče zagnat zato, da bi kao odpru en site o uspešni inštalaciji. Ti sam pejt u Mozilli na meni Help > About Plugins pa boš vidu da je inštaliran.
Live long and prosper!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox težava Add-ons procesor na 100%Oddelek: Programska oprema | 1857 (1730) | amigo_no1 |
» | Nova anketa! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ankete | 9701 (9701) | moj_nick |
» | linux: firebird shockwave-flash plugin !?Oddelek: Operacijski sistemi | 1183 (1053) | jlpktnst |
» | Java v Mozilli?Oddelek: Programska oprema | 804 (715) | krucymucy |
» | Netscape 6.2 vs IE 6Oddelek: Novice / Brskalniki | 1969 (1969) | undefined |