Forum » Programska oprema » Java v Mozilli?
Java v Mozilli?
krucymucy ::
No tko je! V mozilli mi ne uspe instalirat jave! Sem dl Java 1.3.1 in instaliral - pa dela -ne!!!
Prenesem tiste fajle v mapo plugins od mozille - sem ze na boljsi poti ... neki že dela ... vse pa še zmeri ne!
A mate kak nasvet - da ne bom dl netscapa da bi pol iz njegove mape pobral plugine???
Prenesem tiste fajle v mapo plugins od mozille - sem ze na boljsi poti ... neki že dela ... vse pa še zmeri ne!
A mate kak nasvet - da ne bom dl netscapa da bi pol iz njegove mape pobral plugine???
dr.J ::
cd /usr/lib/mozilla/plugins
ln -s /usr/X11R6/lib/libXt.so.6 libXt.so
No, tko je to za RedHat. Pa flash ti bo tud delal.
ln -s /usr/X11R6/lib/libXt.so.6 libXt.so
No, tko je to za RedHat. Pa flash ti bo tud delal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dr.J ()
dr.J ::
A si že slišal za google?
Malo poglej tam, pa potem razšri rešitev tvojega problema po Slo-Techu.
Kot se spomnim iz časov Netscapa, se je plugine dalo downloadati posebej. Menda se to da še zdaj.
Malo poglej tam, pa potem razšri rešitev tvojega problema po Slo-Techu.
Kot se spomnim iz časov Netscapa, se je plugine dalo downloadati posebej. Menda se to da še zdaj.
krucymucy ::
Ne da se! Vsaj jest jih ne najdem!
Sem pa dl celo instalacijo jave 1.3.1 in instaliral - dela sam ne dela cisto vse!
Aja se neki - a mogoce kdo ve kako je narejena zgornja naslovna scripta na guru3d ker men v mozilli ne dela! A je java al ni???
Sem pa dl celo instalacijo jave 1.3.1 in instaliral - dela sam ne dela cisto vse!
Aja se neki - a mogoce kdo ve kako je narejena zgornja naslovna scripta na guru3d ker men v mozilli ne dela! A je java al ni???
JLP ::
Samo skopirej fajl C:\Program Files\JavaSoft\JRE\1.3.1_01\bin\NPOJI600.dll v C:\Program Files\Mozilla\bin\plugins folder.
Live long and prosper!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne odpira mi vseh strani oz. samo animiranihOddelek: Omrežja in internet | 1477 (1321) | amigo_no1 |
» | Pri nadgradnji ubil "lisico" (Kubuntu)Oddelek: Operacijski sistemi | 2306 (1910) | Quikee |
» | RealPlayer ne mara mplayerjaOddelek: Operacijski sistemi | 1845 (1639) | kriko1 |
» | Kako naj naložim program v linux-u (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 6476 (5405) | CCfly |
» | Fujitsu Siemens notebook in linuxOddelek: Operacijski sistemi | 1176 (1090) | dr.J |