Forum » Operacijski sistemi » linux: firebird shockwave-flash plugin !?
linux: firebird shockwave-flash plugin !?
ghaefb ::
Nekak mi ni uspelo usposobit da bi mi delovali shockwave-flash plugini v MozillaFirebird-u. Downloadal sem: install_flash_player_6_linux, pa če poženem flashplayer-installer, mi da na voljo le mozillo in netscape, ne pa firebirda.
Probal sem tudi skopirati datoteki: flashplayer.xpt in libflashplayer.so pod ~/MozillaFirebird/plugins. Ne deluje. Še vedno mi javlja da nimam plugina!
Za to je odgovorna datoteka: libnullplugin.so (izgleda)
Pomoč?
Probal sem tudi skopirati datoteki: flashplayer.xpt in libflashplayer.so pod ~/MozillaFirebird/plugins. Ne deluje. Še vedno mi javlja da nimam plugina!
Za to je odgovorna datoteka: libnullplugin.so (izgleda)
Pomoč?
_ghaefb
Jebiveter ::
A lahko prosim delis svoje poznanje z nami ostalimi?
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
dr.J ::
enostavno razpakiraš in ročno skopiraš datoteki flashplayer.xpt in libflashplayer.so v plugin mapo od firebirda.
malo več najdete tule:
http://fedoranews.org/ghenry/firebird-p...
malo več najdete tule:
http://fedoranews.org/ghenry/firebird-p...
ghaefb ::
...ja probal sem ročno skopirat tisti dve datoteki v plugins direktorij pa mi ni delalo!
Našel sem: flash-plugin-6.0.79-2.i386.rpm, pa sem ga instaliral
Zdaj deluje.
Našel sem: flash-plugin-6.0.79-2.i386.rpm, pa sem ga instaliral
Zdaj deluje.
A si mogoče pogledal, kam so šli filetki iz rpm arhiva in kam si jih dal sam?
rpm -qpl flash-plugin-6.0.79-2.i386.rpm
rpm -qpl flash-plugin-6.0.79-2.i386.rpm
kopernik ::
moj_nick:
ne, ne bo šlo. Macromedia ne podpira shockwave-a v Linuxu. Samo Flash. Sicer pa poglej njihovo stran.
ne, ne bo šlo. Macromedia ne podpira shockwave-a v Linuxu. Samo Flash. Sicer pa poglej njihovo stran.
> Ne nisem pogledal kam so šli. Zakaj?
Ker bi ugotovil, da si jih sam tlačil drugam, kot bi bilo treba.
Zato pa ni delalo.
Ker bi ugotovil, da si jih sam tlačil drugam, kot bi bilo treba.
Zato pa ni delalo.
jlpktnst ::
jaz sem instaliral nek patch za ta plugin, link je na vrhu če daš about plugins v mozilli - plugindoc.mozdev.org
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox težava Add-ons procesor na 100%Oddelek: Programska oprema | 1857 (1730) | amigo_no1 |
» | Išče se micro Linux distribucija z grafičnim web browserjemOddelek: Operacijski sistemi | 2054 (1539) | ajagodnik |
» | Odpiranje linkov v mIRC-uOddelek: Omrežja in internet | 906 (778) | BaRtMaN |
» | System : Brez katerih programov si ga ne morete zamisliti !Oddelek: Programska oprema | 2811 (2231) | tigrr |
» | Mozilla Firebird 0.6!Oddelek: Novice / Brskalniki | 2801 (2801) | root987 |