Forum » Zvok in slika » Televizorji
Televizorji
agerksic ::
A je kje na slovenskem kak forum, kjer je glavna tema TV in pritikline?
Meni ga ni uspelo najti.
Meni ga ni uspelo najti.
Stepni Volk ::
Na tem forumu imamo kar nekaj tem o tej stvari (plasma, LCD, 16:9 itd)... o satelitih je boljši sibila...
na levi strani imaš: "iskanje"
vtipkaj in sledi najdenemu. Odvisno kaj te zanima. Televizija je zelo širok pojem.
TV kartica?
LCD TV?
Plasma?
4:3, 16:9
progressive scan...
na levi strani imaš: "iskanje"
vtipkaj in sledi najdenemu. Odvisno kaj te zanima. Televizija je zelo širok pojem.
TV kartica?
LCD TV?
Plasma?
4:3, 16:9
progressive scan...
agerksic ::
Verjemi, da sem preiskal cel forum pa je le nekaj tem dokaj svežih. Pri takih stvareh pa se ni ravno najboljše zanašat na podatke izpred leta ali dveh.
Tudi sibilo in wlan-sat redno berem. Zanimalo me je, če je kje kak bolj ozko usmerjen forum glede tega.
Zanimajo me pa predvsem TV aparati z najnovejšo tehnologijo.
Tudi sibilo in wlan-sat redno berem. Zanimalo me je, če je kje kak bolj ozko usmerjen forum glede tega.
Zanimajo me pa predvsem TV aparati z najnovejšo tehnologijo.
Scorpia ::
če tv-kupuješ, ga kupi če ga nujno rabiš. če pa boste tv uporabljali kot glavni npr. v dnevni sobi, raje počakaj na HDTV tehnologijo, da pride do nas in da bodo evropski programi tudi na HDTV tehnologiji. Do zdej sta sam dva programa v evropi. Sam je en šit kar nevem, ali lahko današnji hdtv-ji podpirajo manjšo resolucijo. Mislim da tv-ji v ameriki imajo 1920x1080 v Evropi pa hočejo spet en drug standard, da bi imeli resolucijo 1024x???. Čez kakih 2 leti al pa celo prej bo pri nas dokaj razširjeno?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [TV] CRT oz. katodni televizorji (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 38093 (20536) | mrheker |
» | Absurd novih tvjevOddelek: Zvok in slika | 2055 (1456) | [SkA] |
» | Kateri TV kupiti.Oddelek: Kaj kupiti | 2986 (2661) | jELKO |
» | HBO- preko luže in pri nasOddelek: Loža | 1843 (1419) | roscha |
» | Kater PLASMA tv ?Oddelek: Zvok in slika | 3225 (2820) | Jago |