Forum » Elektrotehnika in elektronika » Dolge luči pri Laguni
Dolge luči pri Laguni
pisek56 ::
Pozdravljeni!
Potrebujem pomoč pri rešitvi enega problema. Pri R Laguna 1.8 RT (l. 1994) se dolge luči nikakor več ne izključijo. Volansko stikalo deluje normalo (sliše se klik pri preklapljanju, pravtako sem z multimetrom preveril delovanje in dela), nikakor pa nikjer nisem našel pripadajočega releja dolgih luči (predvidevam da ga ima). Zanima me, če ima slučajno kdo kakšno shemo, ali sploh ima rele, ali ima še kje drugje kakšen razdelilec z releji (jaz sem našel samo enega pri vozniku spodaj - pregledal tudi motorni prostor,.....).
Za pomoč se vnaprej zahvaljujem!
LP, Pisek
Potrebujem pomoč pri rešitvi enega problema. Pri R Laguna 1.8 RT (l. 1994) se dolge luči nikakor več ne izključijo. Volansko stikalo deluje normalo (sliše se klik pri preklapljanju, pravtako sem z multimetrom preveril delovanje in dela), nikakor pa nikjer nisem našel pripadajočega releja dolgih luči (predvidevam da ga ima). Zanima me, če ima slučajno kdo kakšno shemo, ali sploh ima rele, ali ima še kje drugje kakšen razdelilec z releji (jaz sem našel samo enega pri vozniku spodaj - pregledal tudi motorni prostor,.....).
Za pomoč se vnaprej zahvaljujem!
LP, Pisek
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zamenjava Bi-xenon luči za LEDOddelek: Na cesti | 14906 (14044) | David83 |
» | Zamenjava originalnih žarnicOddelek: Na cesti | 5333 (4883) | SeMiNeSanja |
» | Pa kaj je s temi meglenkami?! (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 72892 (57330) | Matako |
» | Vezava Luči [Suzuki GSX-R600]Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4444 (4023) | BluPhenix |
» | Uporaba zadnje meglenke! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7538 (6587) | MadMax |