» »

genius 5.1 home theater

genius 5.1 home theater

gorann ::

se oproscam ampak sem kr svojo temo odprl, ker ne bi rad da se zgubim v temi o zvocnikih..problem je sledec: danes sem nabavil omenjene zvocnike pa jih mam priklopljene preko 5.1 zvocne na pcju.
moznost je se ta da lahk priklopim tv, cd/dvd in tape player, za 5.1 mam spedenan, za tv pa neznam, ceprav mam samo dve luknji za dva kanala, torej left in right.
kaksne kable moram priklopit iz geniusa v tv pa kam tocno v tv??!?!
namrec imam samo dva acarta ter av3, ki naj bi bil s tremi luknjicami za video ter levi in desni za zvok, jaz laik sem priklopil levi in desni od tv na geniusa in ko preklopim na geniusu na tv opcijo, ne da nikakrsnega zvoka, kaksna je resitev ker bi rad da zvok iz tvja poslusam na teh omenjenih zvocnikih, kateri imajo res dober zok za to ceno!
samo postopek bi prosil in se enkrat se oproscam, da pisem v svoji temi, lahko me pa moderator malo ozmerja in prilima ta post tja kamor mu je mesto:)
lep pozdrav!
  • spremenil: CaqKa ()

girisan ::

Jest mam zvočnike prkloplene zadej na scartu!!! Kupu sem un pretvornik za činče, k ma 2 avdio izhoda/vhoda pa en video vhod/izhod pa mi normalno delajo!!! Sam se mi pa zdi da je zvok iz DVD playerja ful bolši kokr s televizije; pa ne vem zakaj?!

ddeben ::

Ti rabis tole - Klik!
Drugace ne bos dobil zvoka iz tv-ja.

gorann ::

girisan
ddeben

se oproscam ampak moja napaka je bila, tisti adapter ze imam ki ga je ddeben omenil, amapk napaka je bila da sem odzadaj imel na input ne na output!!
zdaj vse dela tako kot mora, pa se nekj..
ce je kaksen film prek tvja v dolby digital tehnologiji, tale navaden 2kanalni cinch kabel ki gre v geniuse notr, a se mi potem naredi surround ali samo stereo zvok?
se to me zanima, potem lahko moderator zaklene to temo:=)

girisan ::

Bom še jest piskrčk prstavu... Če mam povezan dvd na geniuse preko ac3 5.1. mi delata samo dva zvočnika, če pa mam zvezan dvd na geniuse preko dvo kanalnega inputa mi delajo vsi zvočniki!!! A morm kake nastavitve uštimat na dvd playerju al tko je to? Aja, mam pa Xoro HSD 415 dvd player.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako spraviti zvok iz lcd na 5.1 zvočnike?

Oddelek: Zvok in slika
112410 (2253) dpicul
»

Kateri A/V reciever? (strani: 1 2 )

6311166 (8177) BigWhale
»

Zvočniki k LCD TV (strani: 1 2 )

5310877 (10152) T-Majo
»

[5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )