Forum » Zvok in slika » bin v mpeg problem z BS Playerjem
bin v mpeg problem z BS Playerjem
ptg ::
Lep pozdrav,
a je to poznano :
WINRAR mi je spakiran film odprl v bin/cue.
Z VCD gearom sem ga pretvoril v mpeg.
Film dela.
Problem : BS Player zablokira, ko recimo ustavim film ali želim na sredini ugasniti BSa.
Ostali filmi delajo OK.
Hvala za mnenja.
Ptg
a je to poznano :
WINRAR mi je spakiran film odprl v bin/cue.
Z VCD gearom sem ga pretvoril v mpeg.
Film dela.
Problem : BS Player zablokira, ko recimo ustavim film ali želim na sredini ugasniti BSa.
Ostali filmi delajo OK.
Hvala za mnenja.
Ptg
hostar ::
Jaz za mpeg filme uporabljam dvd predvajalik powerdvd. Za podnapise pa mislim da bi jih lahko dodal s ffdshow samo nikoli nisem probal.
polde66 ::
če bi bin datoteko posnel s kakim iso programom, naprimer tudi nero bi dobil ven komplet avi datoteko brez da jo spreminjaš v mpeg.
polde
CaqKa ::
>>> če bi bin datoteko posnel s kakim iso programom, naprimer tudi nero bi dobil ven komplet avi datoteko brez da jo spreminjaš v mpeg.
a ti imaš magično kuglo da veš kaki *.bin ima?
a ti imaš magično kuglo da veš kaki *.bin ima?
Gandalfar ::
bsplayer v osnovi ni namenjen predvajanju mpeg datotek.
In kaj je razlika med mpeg in divx, ce player itak izkorisca sistemske kodeke?
da je v *.bin lahko tudi svcd, kar je mpeg2. pri tem pa mu sistemski kodeki ne pomagajo kaj dosti.
polde66 ::
ne CAPQA uporabljam pa ultraiso za take zadeve, kako magično kuglo ma pa on v sebi me pa en k.. briga, ker je men važn da mi posname tko da jest lohk gledam-če je film, al pa uporabljam-če je program
če mi pa to ne zadošča pa prav tako s tem ultraisom pretvorm iz enga formata pa v druzga in pol zapečem. Simpl, kako zakaj in ostala vprašanja ri tem me ne zanimajo ker sem samo povprečni uporabnik ki hoče do svojga cilja prit po najlažji in najbližji poti.
če mi pa to ne zadošča pa prav tako s tem ultraisom pretvorm iz enga formata pa v druzga in pol zapečem. Simpl, kako zakaj in ostala vprašanja ri tem me ne zanimajo ker sem samo povprečni uporabnik ki hoče do svojga cilja prit po najlažji in najbližji poti.
polde
PODLE(112+20)/2 glede magične kugle, kako pa ti veš ali ima on v svojem *.bin mpg, mpeg2 ali pa avi datoteko?
aja. sicer pa je daleč najlažji - ja še lažji od ultraiso - način hendlanja z bin/cue, daemon tools.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BIN/CUE format v AVI formatOddelek: Programska oprema | 1329 (1244) | Jakka |
» | Sprememba končnicOddelek: Pomoč in nasveti | 2178 (1773) | Egii |
» | UltraISO dodajanje podanpisov v bin file in cueOddelek: Programska oprema | 965 (889) | pitagora |
» | *.bin , *.cue....kaj storitiOddelek: Programska oprema | 3951 (2968) | Soni |
» | mpeg2 codecOddelek: Zvok in slika | 2544 (2127) | Sandi79 |