» »

Leadtek TV 2000xp Expert

Leadtek TV 2000xp Expert

cole-22 ::

Imam prblem z zvokom.
Včeraj sem kupil TVtuner in instaliral driverje.Lepo sem našel TVkanale...problem je nastal pri zvoku, saj so delali samo sprednji trije zvočniki zadnjedva pa ne.Problem je tudi, da glasnost lahko spreminjam samo na zvočnikih.Če dam npr.MUTE ali višam nižam glasnost na dalincu ni efekta.Nevem kje bi bil problem, probal sem vse kar mi je na pamet prišlo pa nič.Tudi zadnje driverje sem dal gor...
Edina stvar ki mi je malo sumljiva je, da tam ko priklopiš kabel iz (Audio Out-Tuner) v (Audio In-Zvočna) nevem, če sem priklopil v tapravega.Imam Live 5.1 in tam gor so trije enaki priključki: TAD IN, CD IN, AUX IN!In ker v navodilih piše samo da priklopiš v Audio In, sem pač na slepo probal.Glas iz zvočnikov je bil samo na CD IN.A sem priklopil na tapravega?Nevem pomoje sem, ker na drugih dveh ni bilo zvoka.
Pomoč prosim :(

ddeben ::

The line-in is removed, and it's possible to get the audio signal only through sound card's AUX-in. On one hand, having such possibility one would hardly use the line-in connection, but on the other hand users are deprived of choice.


Tole je gugul najdu:)

cole-22 ::

No zdej sm porihtu :D
Pač z nastavitvami se je blo treba igrat.

Zdej me pa zanima, če se bi nekako dalo narediti, da bi s tem dalincem lahko reguliral kak drug player?Npr. ko gledam filme (bsplayer, win.m.p.) da bi lahko dal na pavzo ali reguliral glasnost...

Muzo ::

probu s programom Girder. jst mam leadtek PVR2000 pa mi ni ratal, sam za expert pa mislim da je bil en plugin na njihovi strani.

Lp


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Priklop glasbenega stolpa na TV

Oddelek: Zvok in slika
137443 (3050) matjazekk
»

Speaker to rca cnverter (domaca akustika)

Oddelek: Pomoč in nasveti
14869 (662) errhec
»

Winfast TV (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
918305 (5277) Pyr0Beast
»

Pomoč pri presnemavanju z video kasete na računalnik!

Oddelek: Zvok in slika
185909 (5597) zavajon
»

Leadtek TV2000 Expert ne predvaja zvoka po obeh kanalih?!

Oddelek: Pomoč in nasveti
81157 (1122) pviran3

Več podobnih tem