Forum » Pomoč in nasveti » Igra se ne da namestiti
Igra se ne da namestiti
ulepos ::
POmagajte.
Imam težave in sicer hočem namestiti igro Hidden & dangerous 2 na računalnik in sicer imam oper. sisit. WIn XP. Ko vstavim CD, mi pokaže izberi jezik in nato preveri WIn oz. sistem. Nato rač. javi " Could not find any previously installed compilant products on the machine fot installing this product". Noto pokaže samo varijanot okono Uredu in ko ga klikneš, ti javi da bo prenehal z namestitvijo.
Kaj mi je za storiti ( mislim, da sem nejkje v Read me zasledil, da je igra copmatibilna s sistemom WIN 98, 2000, NT ) nikjer pa nisem videl XP.
Hvala za pomoč
Imam težave in sicer hočem namestiti igro Hidden & dangerous 2 na računalnik in sicer imam oper. sisit. WIn XP. Ko vstavim CD, mi pokaže izberi jezik in nato preveri WIn oz. sistem. Nato rač. javi " Could not find any previously installed compilant products on the machine fot installing this product". Noto pokaže samo varijanot okono Uredu in ko ga klikneš, ti javi da bo prenehal z namestitvijo.
Kaj mi je za storiti ( mislim, da sem nejkje v Read me zasledil, da je igra copmatibilna s sistemom WIN 98, 2000, NT ) nikjer pa nisem videl XP.
Hvala za pomoč
neoto ::
zgleda si (kupil/dobil) različico za nadgradnjo. Potrebuješ zgleda original Hidden & dangerous 1 nameščen že na računalniku, da lahko potem 2 gor daš.
ulepos ::
Hvala za pomoč, vendar ni to to. Namestil sem že dve prejšnji verziji H&D1, vendar še vseeno ne dela.
Iščem pomoč naprej.
Iščem pomoč naprej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iščem igroOddelek: Igre | 1371 (1163) | rexmortali |
» | Zbirka 10 zastonj PC igerOddelek: Novice / Igre | 4678 (3789) | Mr_Globus |
» | Katero igro za dva (živa) igralca proti računalniku?Oddelek: Igre | 2005 (1684) | rfmw |
» | Hercules Radeon 8500 LE ProblemOddelek: Pomoč in nasveti | 837 (705) | m0f0x |
» | geforce2mx trgajoce tekstureOddelek: Zvok in slika | 1169 (1027) | Buggy |