Forum » Hlajenje in modifikacije » kontrola hitrosti vrtljajev
kontrola hitrosti vrtljajev
mkonci ::
zanima me če obstaja kak program, ali v biosu kontrola vrtljajev ( NE KONTROLA ZUNANJA)
Imam plato Epox 8RDkai in procesor AMD 64 3000+ pa se mi preveč segreva, zdi se mi pa, da ima ventilator premalo vrtljajev.
se da to softwarsko povečati?
Imam plato Epox 8RDkai in procesor AMD 64 3000+ pa se mi preveč segreva, zdi se mi pa, da ima ventilator premalo vrtljajev.
se da to softwarsko povečati?
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Caligula ::
Ponavadi dobis ze zraqven plate tak software drugace pa probaj se speedfan program in fanspeed.
Google.
Google.
dxx ::
Če je termoreguliran ventilator je mogoče problem v senzorju-preveč stran od reber, če je pa normalen ventilator, potem pa ni kaj za narest druzga kot pa zamenjat za takega z več vrtljaji, al pa celoten hladilnik
Brainstorm ::
Kaj pa vrtlaje ventilatorja na napajalniku LC POWER 550 je tut možno nadzorovat s kakim programom al ne, nekje sem prebral da nej bi to šlo sam men kaže samo vrtljaje procesorskega ventilatorja tut obratov od ventilatorja chipseta mi nekaže čista nula pa čeprav se vrti, mam pa plato gigabyte GA-K8NXP-SLI.
PEK- ::
Ventilatorje ki so priklopleni na plato se lah nastavla s programom .. SPEEDFAN
Unga u LC550 nevem ce lahk...
Unga u LC550 nevem ce lahk...
burkiburke ::
120 (140mm) ventilator v LC-ju je temperaturno reguliran in dvomim da ga lahko softwarski reguliraš...
dxx ::
Ventilatorje ki so priklopleni na plato se lah nastavla s programom .. SPEEDFAN
Men to nikol ni ratal
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zamenjava ventilatorjev na CM Silencio 550Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1977 (1719) | theBill |
» | Nasvet za hlajenje in utišanje PCja... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 31917 (29962) | kuglvinkl |
» | hrup zaradi ventilatorjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2105 (1787) | ZGI |
» | Pregrevanje ali premajhna voltazaOddelek: Pomoč in nasveti | 1150 (908) | Uporabnik2 |
» | Zakaj mi računalnik zamrzuje? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3950 (3162) | antraxxx |