» »

IP CIFRA

IP CIFRA

blue96 ::

Mam en problem. gre za to, da smo s frendi preko IP igrali nba2001, pa sm jest hostal in jest sm folku povedal IP naslov. A mi lahko ojni vdrejo na cmp a sem kej zajeb*, a jim ga ne bi smel povedat....
HVALA... pa povejte ce mi lahko kdo vdere...
.
  • spremenil: Sergio ()

tejo ::

Na srečo se ti IP stalno spreminja, res da le zadnje 3 (tri) številke...

|ViPeR| ::

Ja, če ma statični IP naslov, pol to glih ne drži.:\

lp
Time is the best teacher; Unfortunately it kills all its students.

Daedalus ::

Mislim da nima statične IP cifre, verjetno ne goni doma serverja:D
Če te pa vseeno daje paranoja, pa pojdi sem pa si skini dol zonealarm, pa bo.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

ja to glih ne bom nalagal, ce je kdo taka svina da je izdal moj IP, potem bog pomagej nej mi vdrejo, sej itak ne bodo nic pametnega najdli, razen ene par fotk (1000).
... bo bolje...
.

frudi ::

kaj te taka panika grabi glede IPja? to lahko vsak ugotovi na ircu, na nekaterih forumih (mnenjalnik recimo), preko emaila...
če te res tako skrbi imaš samo dve opciji - inštaliraj kak firewall software (najboljša naj bi bila zonealarm in tiny personal firewall) ali pa nehaj uporabljati internet.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

HEKO ::

Yah.....IP pa res ni nobena skrivnost na mIrcu. Vsak gimpl lahko pogleda tvoj IP...Nekaj ma zanima:

Ko sem imel dial-up povezavo, vedno ko sem se priključil na net, mi je bla dodeljena druga IP številka. Zdaj ko mam kabl pa je skoz ista, statična. Je to res, al se zadnje 3 števke spreminjajo??!!

Thx
Be good, be bad ---> JUST KEEP ON OVERCLOCKING...[Heko]

Jolando ::

na kablu je staticni ip
God save the Queen, she ain't no human being...

|ViPeR| ::

Nimajo vsi kabli statični ip.0:) Jest mam dinamičnega pa mam kabel.

lp
Time is the best teacher; Unfortunately it kills all its students.

ja men zdey se vedno ni nihce povedu kwa je zdej to a bo folk udiral a ne??
.

MUC ::

Itak. Sesul ti bodo mašino zdej skor sigurn, tko da hitr skopeerej vse podatke in kr sam formatirej disk, da ne bodo imel vsaj še tega veselja s tabo.

Don't let them get you!!

ya wright, vsak MUC me pa ne bo zapelu... Sicer pa ku*ac spizd*te vse kar je gor itak ni nic tacga formatirat se mi pa ne da ker sm komaj 1.5 tedna nazaj...
.

MUC ::

Prek tvojga kompa bodo vdrl v Belo hišo alpa v NATO in pol bodo specjalci pršli po tebe in te bodo mogoče še celo stlačil v čuzo za velik let.. think .. ni vredn tega .. formateerej ti rečem!

ja v sloveniji je oh in sploh specialcev ki v belo bajto vdirajo... prek mojga compa, k se komi dela da ne crkne pa sploh ne!!!
jao pejd mjavkat v crno goro, tam se mjavka in nic ne dela...:D:D
.

blank3_ ::

Sploh ne vem kaj tako paniko zganjate? Kdo bi pa hotel ravno teb v komp udret? Razen ksn mulc :), k te hoce mal zaj... pa se to ti nebo udrl notr, ampak ti bo ksnga trojanca nalozu...

Dej, dej...:\
Zelo sem zaposlen. Potreboval bi brezčasje... Vsaj za nekaj časa.

no okey, mulci :-)) vdrite, antivirusnih progyev nimam, požarnega zidu tudi ne, če vam je taka volja uničite vse.
.

Spajky ::

Simko ::

mulc, mimogrede, right in ne wright...če že moraš

pozorhudmaček ::

MUC nima smisla za šalo poleg tega mi je še bratranec;tako da se skupaj zbirava ob večernih urah in skupaj kakšno zabijeva.OK,ampak spomnem se pa zgodbo,ko je maček iz sosednjega bloka organiziral super žurko,tko da smo znosil skupaj 120 računalnikov in jih konektal med sabo;OK heca polna skleda to ni bila,saj se je za vsakim mestnim vogalom slišalo mačje čivkanje,poleg tega smo oropal enga trgovca,in mu sesul barako(I tell you that i am the terrible cat),s sabo pa vzel kablovje in omrežne.Sicer nas je trgovc preganjal do sosednjega bloka,ampak na srečo nam je narava podarila hitre noge.OK,pol smo teh 120 PC-jev konektal med sabo in žurka se je začela in se sprevrgla med mačjo pobijavščino,ki se je odvijala v Quake-u 3.Noh in potem je bil že dan in smo se moral razbežat,vsak po svojih luknjicah.Problem je pa šele nastal ko je prišel gospodar domov,in kot verjetno že več smo mački bistre glave in mu sesul računalnik.In mu naložil gor polno mladih brhkih "sestričen".In žurka se je šele začela ko je master of the computer čist popenil,in začel razgrajat po hiši.Noh pol smo se nekako zmenil da nam on kup unih 120 PC-jev mi mu pa potem zrihtamo računalnik.In rečeno,storjeno.In tako ma zdej vsak muc(ne MUC)v Ljubljani svoj računalnik in dostop do interneta,in včasih(ko ni gužve)se zmenmo in stadion-u priredimo žurko.Noh tega itak verjetno ne boste opazili,ker tut če boste prišli pogledat kdaj pa kdaj na stadion nas ne boste vidli,ker mamo mački razvit nekakšen šesti čut in zaznamo nevarnost,tko da...:P

jao, nism vedu kwa mački, ne MAČKI delate v LJ. NORO MESTO NORIH MAČKOV.
.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pinganje iz FF

Oddelek: Pomoč in nasveti
172105 (1453) Metabond
»

kje spi vaša mačka? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6619426 (16489) gendale