Forum » Omrežja in internet » ne morem posiljati maila (SUSE LINUX)
ne morem posiljati maila (SUSE LINUX)
mmikuza ::
Lep pozdrav vsem.
Pred kratkim sem instaliral Suse Linux 9.2 in nikakor ne morem pogruntati, zakaj ne morem posiljati emailov (ne glede na to,
kateri email program uporabljam (KMail, Mozilla...)
Moj ISP je SIOL. Mail server nastavitve pa so pravilno vnesene (vsaj po mojem). Torej SMTP server : mail.siol.net
Sprejemanje poste deluje brez problemov.
Opazil sem, da ce poskusam poslati mail brez ali z zelo kratko vsebino, mi to uspe. Vendar pa, cim je vsebina daljsa oz.
ce hocem odgovoriti na kaksen prejsnji mail (in se v odgovoru izpise, kaj je bilo v mailu, na katerega odgovarjam), se
zatakne in maila ne poslje.
Ali mogoce kdo ve, kako bi to lahko resil ?
Hvala vnaprej!
Pred kratkim sem instaliral Suse Linux 9.2 in nikakor ne morem pogruntati, zakaj ne morem posiljati emailov (ne glede na to,
kateri email program uporabljam (KMail, Mozilla...)
Moj ISP je SIOL. Mail server nastavitve pa so pravilno vnesene (vsaj po mojem). Torej SMTP server : mail.siol.net
Sprejemanje poste deluje brez problemov.
Opazil sem, da ce poskusam poslati mail brez ali z zelo kratko vsebino, mi to uspe. Vendar pa, cim je vsebina daljsa oz.
ce hocem odgovoriti na kaksen prejsnji mail (in se v odgovoru izpise, kaj je bilo v mailu, na katerega odgovarjam), se
zatakne in maila ne poslje.
Ali mogoce kdo ve, kako bi to lahko resil ?
Hvala vnaprej!
zee ::
Verjetno moraš vklopiti preverjanje uporabniškega imena in passworda pri pošiljanju pošte (v Thunderbirdu je to pod Account Settings).
A internet ti drugače dela?
zee
A internet ti drugače dela?
zee
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
mmikuza ::
siolov SMTP server ne potrebuje autentifikacije in ce jo vkljucis, javi napako..
internet dela brez problemov (tudi branje poste dela brezhibno)
internet dela brez problemov (tudi branje poste dela brezhibno)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem microsoft outlook 2010Oddelek: Pomoč in nasveti | 1341 (935) | sirotka |
» | Po menjavi ponudnika problem s pošiljanjem pošteOddelek: Omrežja in internet | 5434 (4823) | Matko |
» | Posiljanje E-MAILAOddelek: Pomoč in nasveti | 3783 (3703) | Cuoresportivo |
» | Siol does it again (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17204 (17204) | Bakunin |
» | Netscape Mail 7.02Oddelek: Programska oprema | 1053 (971) | Jeebs |