» »

Pomoč pri povezavi dveh računalnikov v mrežo

Pomoč pri povezavi dveh računalnikov v mrežo

mkonci ::

Lepo prosim, če kateri od vas ve, kako naj naredim da se bo lahko presnemavalo iz enega rač. na drugega!

Imam povezavo prek SWITCHA, računalnika se medsebojno vidita (nastavil sem MSHOME, IP) !

Problem je v tem, da na enem računalniku piše, da nimam administratorskega dovoljenja???? (sem sam administrator:8) ), na drugem pa mi zmeraj zahteva nek password za vstop;(( , tako da ne morem ne v enega ne v drugega;(( ;(( , kako naj to odpravim, prosim pomoč0:) !!!!

Firewall in podobno je izklopljeno!

Myth ::

Khm... Namizje- System - Ime računalnika Delovna skupina mora biti ista na obeh... . Prav tako preveri ID omrežja in spodaj klikni gumb Spremeni.

Poskusi še tudi čarovnika za omrežje enkrat zagnat. Meni je to dvoje pomagalo, da sem končno videl računalnike v svoji mreži. Tisti pasword ko ga drugi računalnik zahteva, pa je zato, ker nima nič v skupni rabi. In nanj ne moreš v celoti dostopat, tako da daj nekaj map v skupno rabo, pa bi naj blo. Preveri to tako, da greš Moja Omrežna mesta, Entire Network, tvoja_mreža, računalnik. No, zdajle pa bi moral videti kaj ima tisti računalnik pod skupno rabo.

en LP
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

mkonci ::

hvala ti Mrłce, res glupa fora, neki je blo treba dati u share :\

Hvala:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

V domačem omrežju neznani računalniki (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
545420 (4481) Brane22
»

skupna raba(v omrežju

Oddelek: Omrežja in internet
153826 (3175) Kankan
»

Program za povezavo računalnikov

Oddelek: Programska oprema
152142 (1579) mlakar
»

XP Home & Profesional

Oddelek: Operacijski sistemi
151833 (1375) jan01
»

Računalnika fizično povezana > Kaj pa zdej?

Oddelek: Strojna oprema
289668 (6604) bastadu

Več podobnih tem