Forum » Pomoč in nasveti » Problem z ploščo ASUS MEW
Problem z ploščo ASUS MEW
TommyBoy ::
Dobil sem računalnik ki ima ASUS MEW osnovno ploščo, zdej me pa zanima če ima kdo od vas tudi takšnp plato , ker potrebujem cd z drajverji, zanima me tud kako se na tej plati resetira Bios (CLEAR CMOS), ker sem neki zafrknu v nastavitvah al sem pa celo kej skuru, namreč ko zaženem računalnik mi normalno pokaže prvo stran kjer najde vse IDE naprave pa RAM prešteje .... pol se mi pa na koncu naslednje strani izvajanje zagona ustavi. Sploh se ne začnejo Winsi nalagat, tud sistemska disketa ne prime. Res ne vem kaj sem narobe naredu, sem že baterijo ven uzel pa kontakte na plati v stik dal. Prosim pomagejte mi!!!!
HVALA!
HVALA!
Abit NF-7s,Barton 2080@2500,Radeon 9800se (saphir)@softtmod,Samsung TCCD DDR500
PrimozR ::
Driverje boš najlaži dobu na pejgu od proizvajalca chipseta (če plata nimprestara, sploh ne em kera je).
To je plošča socket 370, drajverje sem že dobu, sam še vedno mi noče začet winse nalagat ko pržgem mašino.
Evo sem že zrihtov, za dva dni sem baterijo ven uzel, zdej sem jo pa nazaj dal pa probal in stvarca deluje. Vseeno hvala za pomoč.
Lp-T.
Lp-T.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se prižge in ugasne!?Oddelek: Strojna oprema | 8616 (6519) | kupim9 |
» | Računalnik se pri bootanju izklopi sam od sebeOddelek: Pomoč in nasveti | 726 (591) | Enterprise |
» | Matična + Grafična, help me plz :)Oddelek: Strojna oprema | 713 (713) | The_hammer |
» | Navijanje ->uničenje?Oddelek: Navijanje | 1358 (1022) | delfinus |
» | Problem pri navijanjuOddelek: Navijanje | 1076 (935) | UWO (un.walking obj.) |