Forum » Pomoč in nasveti » pkzip.exe
pkzip.exe
leinad ::
Pred kratkim sem zgleda staknil virus, ki mi cel čas na namizju odpira okence v katerem mi javlja, da pkzip.exe ni dovoljena akcija. Vsakič ko ga zaprem se mi pojavi znova. Poskušal sem, da bi izbrisal datoteko pkzip.exe, vendar to potem deluje samo začasno, ko drugič ponovno prižgem compa zopet isto in datoteko je tudi nazaj.
Razen tega, da mi javlja to okno, pa mi je še onesposobil Firefox in Thunderbird, saj jidva ne morem zagnati. Drugi programi delujejo povsem normaln, tudi IE.
Razen tega, da mi javlja to okno, pa mi je še onesposobil Firefox in Thunderbird, saj jidva ne morem zagnati. Drugi programi delujejo povsem normaln, tudi IE.
Slowenc ::
Kaj, a ti je res tako težko napisat v google "remove pkzip.exe"?
Tole je peti link.
Imaš opisan cel postopek.
A res nihče ne more pomagat?
Izgleda da ne.
Tole je peti link.
Imaš opisan cel postopek.
A res nihče ne more pomagat?
Izgleda da ne.
Skiny gate.
leinad ::
Ta link nič ne pomaga, datoteko izbrišem, pa se ob zagonu ponovno pojavi, nobeden od navedenih procesov pa ne poteka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ftp batch jobs - preglednostOddelek: Programska oprema | 692 (625) | psychoshorty |
» | [Windows Vista] Prazno okno pri Windows UpdateOddelek: Operacijski sistemi | 865 (702) | c00L3r |
» | [Naloga] : Max kompresija testne datotekeOddelek: Programiranje | 3128 (2052) | StratOS |
» | Command Line UnzipOddelek: Programska oprema | 1046 (957) | ToniT |
» | Dobri stari ARJ za DOS...Oddelek: Programska oprema | 1676 (1450) | frudi |