Forum » Pomoč in nasveti » Tezave s "pekacem"
Tezave s "pekacem"
MrDeY ::
Pozdravljeni,
Uporabljam Toshibino cd-r/rw/dvd-r enoto SD-R2312. Naprava je vedno delovala brez problemov, sedaj pa ne morem normalno peci CD-jev.
Program za peko mi vedno napise da je bil CD kreiran uspešno, ko pa ga dam v cd-player mi delajo le cca prvi 4je komadi potem pa zvok ze postae popacen oz prekinja z igranjem.. Na komade od cca 6ga naprej sploh ne morem vec prestaviti, oz. jih CDplayer ne prebere... Podobno je ce zelim zapeci podatkovni CD. CD zazna mi prikaze root datoteko, v mape na cdju pa ze ne morem vec vstopati ali brai kakih drugih podatkov... Cd player se samo se "muči" z branjem... Poskusil sem tudi z različnimi programi za "peko" in s praznimi CD mediji razlicnih proizvajalcev, vendar je problem vedno isti...
Zanimivo je da branje CDjev (seveda tistih ki jih nisem zapekel jaz) poteka brez problema...
Pod svetlobo sem tudi gledal zapecene CD-je in opazil da se zapecen pas vidi bistveno slabše kot na cdjih zapečenih preden je enota začela "srati";)
Je mogoče imel kdo podobne probleme pa jih je rešil?
Za odgovor se zahvaljujem,
Dejan
Uporabljam Toshibino cd-r/rw/dvd-r enoto SD-R2312. Naprava je vedno delovala brez problemov, sedaj pa ne morem normalno peci CD-jev.
Program za peko mi vedno napise da je bil CD kreiran uspešno, ko pa ga dam v cd-player mi delajo le cca prvi 4je komadi potem pa zvok ze postae popacen oz prekinja z igranjem.. Na komade od cca 6ga naprej sploh ne morem vec prestaviti, oz. jih CDplayer ne prebere... Podobno je ce zelim zapeci podatkovni CD. CD zazna mi prikaze root datoteko, v mape na cdju pa ze ne morem vec vstopati ali brai kakih drugih podatkov... Cd player se samo se "muči" z branjem... Poskusil sem tudi z različnimi programi za "peko" in s praznimi CD mediji razlicnih proizvajalcev, vendar je problem vedno isti...
Zanimivo je da branje CDjev (seveda tistih ki jih nisem zapekel jaz) poteka brez problema...
Pod svetlobo sem tudi gledal zapecene CD-je in opazil da se zapecen pas vidi bistveno slabše kot na cdjih zapečenih preden je enota začela "srati";)
Je mogoče imel kdo podobne probleme pa jih je rešil?
Za odgovor se zahvaljujem,
Dejan
mtosev ::
Probaj z novim firmwarom.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Hi-Fi] - Debata: original CD vs CD-R (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 11151 (8547) | Quikee |
» | Ali z naraščanjem hitrosti pri peki cd-jev pada kvaliteta?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1256 (1067) | TheJack |
» | Kopija CDja slabša od originala (AUDIO cd) (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6017 (4823) | Trancedeejay |
» | program za uničit cd-jeOddelek: Programska oprema | 1796 (1400) | Aspirinix |
» | Katere cd-je za audio??Oddelek: Zvok in slika | 1839 (1382) | miranpozar |