Forum » Pomoč in nasveti » dvd+rw toshiba na notebooku problem!
dvd+rw toshiba na notebooku problem!
urban27 ::
imam notebook.RPonovno sem si instaliral windowse XP, vendar se mi zdi da mi ne da pravega driverja za dvd+rw enoto toshiba. V lastnostih dvd enote mi piše, da je instalirana toshiba ODD-DVD SD-R6252 . Problem je v temu, da mi v nerotu snema samo cd-je, ko hočem snemat dvd, mi napiše (ko dam prazen dvd v enoto), da disk ni pravi. Zanima me, če je mogoče napačen driver instaliran oz kaj bi lahko bilo narobe?
gkovac ::
Predlagam, da greš na uradno stran Toshibe, tam poiščeš prave drajverje za svoj laptop (DVD pogon) in nainštaliraš prave drajverje... in si zmagal!
lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšna ideja kako reinstall windows xp?Oddelek: Strojna oprema | 1506 (1358) | fosil |
» | Kateri sata driver je pravi za TOSHIBA SATELLITE L40-Q17???Oddelek: Strojna oprema | 5781 (2604) | Leoon |
» | Računalnik Mlacom dijak - mnenjaOddelek: Kaj kupiti | 1280 (1040) | Jackal |
» | Problemi z NEC DVD-RW ND-2510AOddelek: Strojna oprema | 3147 (1699) | kurjač |
» | Problemi z drajverji za Creative SB 128 PCI v Win2k!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1063 (1003) | Lith |