» »

Izginuli disk

Izginuli disk

bandedos ::

Zdravo!

Uporabljam WD 40GB disk na katerem se mi je iz nenada ZGODILO da je izginilo ka 5 GB prostora. Zanima me če je za to napako morda možen kak virus in če je mi prosim povejte s čim ga lahko odstranim (NA 2005 ne najde ničesar)

LP
ps
na disku niso narejene nobene particije

Damjan
Maybe in next life...........

kixs ::

In kako si ugotovil, da ti je 5GB izginilo, ce nimas nobenih particij narejenih??? In kaj naj bi na takem disku brez particij NV sploh iskal???

Dej malo bolj tole razlozi, ker vse skupaj nima smisla!!

LP

Jeebs ::

Naredi lepo low-level format, potem pa particije pa poročaj.
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!

K0K0 ::

Ma kaki virus norton je kriv! Pobriš nortona in poglej v koš pa boš videl kam je šlo tistih 5gb 8-)

LOOOOOOOOOOOOOOLLLL!!!!!!!!!;( Ma ne mi takih neumnosti kvasit!8-O

Jeebs to ni nobena neumnost ta problem je melo že veliko folka ki so uporabljali NA 2004 vključno z mano.

Modri_zob: Po kateri logiki ti lahko izgine prostor iz diska na katerem NI particij?:\

Nekateri mislijo da so particije če imaš disk razdeljen na več delov če pa imaš samo c: potem disk nima particij :D.
In ker je napisal da uporablja disk brez particij in ga je celo preskeniral predvidevam da med njih spada tudi damjan-koko

Hehe... Nism vedu, da celo taki ''mojstri'' obstajajo.:D

Scorpia ::

Mogoče imaš uklopljen system restore. Po deafultu ima system restore 12% prostora da zasede disk. Pri meni je ena particija 37,5 gb in za system restore ima na voljo 5260mb.

Scorpia ::

pa še to. če se človek mal zmoti in DOBER vemo o čem se gre, ga ni trebate takoj kritizirati. vsi delamo napake! Tudi vidva ne vesta vsega, in bi se pol tudi jaz vam smejal, ko bi to videl.

gkovac ::

Nekak se strinjam z Mariom... nihče ne ve vsega... fantje mal tolerance prosim :D
lp,

jest10 ::

Pri Nortonu izprazni zaščiteni koš pa bo.
S tem ima dosti ljudi probleme, ker sploh ne ve da to obstaja:D(Modri_zob že spada med njih)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jest10 ()

Sej se ne delam norca iz njega mogoče sem mal čudno napisal pa tko zgleda sam zihr ne namenoma. Jest čist razumem pač mu je nekdo narobe razložil al pa je narobe razumel sej ni edini tud jest sm par let nazaj mislil da je tko, ker mi je pač kolega tko razložil.

o jest to dobr vem sam kolkr se jest spomnim to ni bla čist 100% rešitev, ker tud če si pobrisal to je še zmeri manjkalo nekaj gb. Pa še tko je blo da je blo na c: particiji kar manj in manj prostora pa nisem mel gor nič drugega kot xpje (system restore je bil izklopljen, norton protected recyle bin pa je bil prazen), ko se se poslovil od nortona se je prostor čudežno vrnil. Sem pa pozabu oment to pa priznam sam men se je zdel bolš da ga kar takoj pobriše ker je itak za en k...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: K0K0 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Disk se polni iz neznanega razloga

Oddelek: Pomoč in nasveti
292829 (2138) jackorsen88
»

Kam gre 1gb diska?

Oddelek: Pomoč in nasveti