Forum » Pomoč in nasveti » PQ Magic 8 - Drivemapper ne najde referenc
PQ Magic 8 - Drivemapper ne najde referenc
ping ::
Danes sem naredil eno veliko p...
Na disku s štirimi particijami (G,H,I,J) sem se odločil mergat po dve skupaj - G in H ter ter I in J.
Partition MAgic je spravil H kot mapo na G ter J kot mapo na I.
Po merganju se je avtomatsko pognal drivemapper in takoj nastopi problem - komp u se je kr neki utrgalo in vrag se je resetiral.
Po resetu sem v explorerju sicer videl mape, ki jih je ustvaril Partition Magic, vemdar nisem mogel noter (acces denied).
Jasno je bilo, da drivemapper dela ni opravil do konca, zato sem ga pognal še enkrat (z merge opcijo).No, ni ni bilo samo enkrat, bilo je celo prekleto popoldne - in iskal sem reference še na drugih particijah pa nič.
Podatki so očitno na disku (vidim po zasedenosti) ampak ne morem do njih.
Kaj priporočate na to iz slo-techove kuhinje?
Na disku s štirimi particijami (G,H,I,J) sem se odločil mergat po dve skupaj - G in H ter ter I in J.
Partition MAgic je spravil H kot mapo na G ter J kot mapo na I.
Po merganju se je avtomatsko pognal drivemapper in takoj nastopi problem - komp u se je kr neki utrgalo in vrag se je resetiral.
Po resetu sem v explorerju sicer videl mape, ki jih je ustvaril Partition Magic, vemdar nisem mogel noter (acces denied).
Jasno je bilo, da drivemapper dela ni opravil do konca, zato sem ga pognal še enkrat (z merge opcijo).No, ni ni bilo samo enkrat, bilo je celo prekleto popoldne - in iskal sem reference še na drugih particijah pa nič.
Podatki so očitno na disku (vidim po zasedenosti) ampak ne morem do njih.
Kaj priporočate na to iz slo-techove kuhinje?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na disku C preveč prostora, na D skoraj ničOddelek: Pomoč in nasveti | 1412 (1012) | rytmonorm |
» | Združitev particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 2693 (2466) | oyoy1234 |
» | Trdi disk in instalacija WinOddelek: Pomoč in nasveti | 1301 (1096) | eagle69 |
» | Partition Magic Pro; težava z particijo tipa PqRPOddelek: Programska oprema | 1143 (978) | _vrag_ |
» | kak nardit particije?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1092 (915) | Jure2k |