Forum » Programska oprema » Red Hat Linux 7.1
Red Hat Linux 7.1
cahahopie ::
No, ne vem ravno kam ta thread sicer sodi. Sem ga uvrstil pač pod Programje (ali bi ga moral pod Prvo fronto?).
Torej.... a mi lahko kdo pošlje na cdju oz. dveh. Red Hat verzijo 7.1??? Vem, da bi ga lahko DLju z njegovega pejđa... ampak...veste.. jaz imam pač samo 56K povezavo. Ta dva fajla, ki ju moraš DLjat.. sta baje 1,25 GB velika. Eee...preden bom to sDLju bo že naslednja verzija.
A mi ga kdo, ki ga ima pošlje. Plačam ceno dveh cdjev plus vaše delo in poštnino. Torej ... naj bo cena nekako do 1500 sit. Pošljite kar priporočeno...
Za naslov vam mejlam.
PLEEEAAAASEEEEE!!!!!!
Torej.... a mi lahko kdo pošlje na cdju oz. dveh. Red Hat verzijo 7.1??? Vem, da bi ga lahko DLju z njegovega pejđa... ampak...veste.. jaz imam pač samo 56K povezavo. Ta dva fajla, ki ju moraš DLjat.. sta baje 1,25 GB velika. Eee...preden bom to sDLju bo že naslednja verzija.
A mi ga kdo, ki ga ima pošlje. Plačam ceno dveh cdjev plus vaše delo in poštnino. Torej ... naj bo cena nekako do 1500 sit. Pošljite kar priporočeno...
Za naslov vam mejlam.
PLEEEAAAASEEEEE!!!!!!
[SpydeR] ::
Jst sm Linux kupu od tega (www.techshop-sr.si - silvin@email.si) CDje pa sem dobu že drug dan po naročilu. Pa še način plačila lahko izbiraš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ANTIČEFUR 3D (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 16664 (1717) | FreshCoochie |
» | Izbira LinuxaOddelek: Operacijski sistemi | 2526 (1383) | Border |
» | divx podnapisi v winXPOddelek: Zvok in slika | 1697 (1442) | rpalcic |
⊘ | Pomoc pri nastavitvi routerja za eMule ...Oddelek: Omrežja in internet | 2052 (1844) | CaqKa |
» | power DVDOddelek: Zvok in slika | 1998 (1635) | VASkO |