Forum » Kaj kupiti » Asus PUNDIT-R
Asus PUNDIT-R
Djuro ::
Zdravo!
Rad bi zamenjal racunalnik, pa mi je padel v oko Asus Pundit-R, katerega ena stacuna prodaja za 39.900 v crni verziji (samo ohisje z napajalnikom in maticno; ostale komponente se mi valjajo doma).
Me zanima, ce kdo poseduje to zadevo? Kako se kaj obnese, kako je s hrupom? Racunalnik bom naceloma uporabljal samo za pisarniske namene ter kaksen film, igre pa me ne zanimajo.
Hvala za kakrsnekoli informacije!
LP
Rad bi zamenjal racunalnik, pa mi je padel v oko Asus Pundit-R, katerega ena stacuna prodaja za 39.900 v crni verziji (samo ohisje z napajalnikom in maticno; ostale komponente se mi valjajo doma).
Me zanima, ce kdo poseduje to zadevo? Kako se kaj obnese, kako je s hrupom? Racunalnik bom naceloma uporabljal samo za pisarniske namene ter kaksen film, igre pa me ne zanimajo.
Hvala za kakrsnekoli informacije!
LP
para-site ::
Ko v biosu nastaviš funkcijo prilagajanja vrtljajev ventilatorja procesorskega hladilnika, je praktično neslišen... testirano z 3.2 prescott cpujem...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 16623 (8064) | gslo |
» | Windows 7 vprašanjeOddelek: Operacijski sistemi | 1515 (1175) | Tomostra |
» | Nakup računalnika za okoli 1000€?!Oddelek: Kaj kupiti | 1875 (1126) | White&Nerdy |
» | Povezava med 2 računalnikoma preko routerjaOddelek: Omrežja in internet | 5380 (5054) | hobbit |
» | ATI remote wonderOddelek: Strojna oprema | 1580 (1158) | -Jani- |