Forum » Strojna oprema » ATI remote wonder
ATI remote wonder
rap3r ::
Zanima me če ma kdo ta pilot doma.
Pilot je super le nmorm ga prštimat da bi deloval z dscalerjem ali katerim od drugih programov za gledanje tvja.
Zanima me če kdo uporabla ta pilot s kerim programom ga uporablja?
Pilot je super le nmorm ga prštimat da bi deloval z dscalerjem ali katerim od drugih programov za gledanje tvja.
Zanima me če kdo uporabla ta pilot s kerim programom ga uporablja?
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
Dusko ::
Hm poglej malo na stran od atija in maš tam pol podstran za ta tvoj produkt in potem tudi sdk developer s katerim si v bistvu lahko sam napišeš plugin in pol bi moral ta daljinec tudi s tem tvojim programom delovati.
Drugače pa me zaniam ker ga imam namen tudi sam kupit ali je res tak dober ali se ga splača dokaj ugodni ceni vzet?
Drugače pa me zaniam ker ga imam namen tudi sam kupit ali je res tak dober ali se ga splača dokaj ugodni ceni vzet?
Ja res je d best! Sm najdu plug ine za powerdvd pa microdvd pa use možne stvari sam za DScaler nism najdu.
Edina stvar k me mot je ta da čeprov sm prebrou navodila pa use šteku še zmerm sploh nimam pojma kako napišeš svoj plug-in, navodila so pač preobsežna.
Pilot pa res rocks! Ful dobra izdelava in res neverjeten domet!
Edina stvar k me mot je ta da čeprov sm prebrou navodila pa use šteku še zmerm sploh nimam pojma kako napišeš svoj plug-in, navodila so pač preobsežna.
Pilot pa res rocks! Ful dobra izdelava in res neverjeten domet!
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
Speedster ::
Ali mi lahko prosim točno poveš kje si našel te plug ine, ker jaz jih namreč ne najdem.
lp
lp
Primoz78 ::
@thorn78: Ker tv tuner pa maš in ker program uporablaš za gledanje tvja?
Dusko ::
Oki ker vidim ,da ste res navdušenim nad tem me zanima ali z orginalnimi driverji 1.4. lahko normalno izklopim računalnik ali zato rabim dodatni plugin? in če ga ma mogoče kdo če mi lahko da link do njega.
Ja lahko ugasneš.
falotXP ::
Ali se to sploh kako da ali pa to, da bi prižgal računalnik z ATI Remote Wonder ni mogoče?
Ali ve kdo, kako to storiti...mogoče za kak program ali plugin?
Ali ve kdo, kako to storiti...mogoče za kak program ali plugin?
Dr_M ::
mislm...plugini delajo v winsih. ce je comp ugasnen winsi ne delajo.se prav tut plugini ne delajo. kako bos potemtakem s pluginom prizgal comp.
nekak tko kot bi hotu z dalincem brez baterij tv przgat.
nekak tko kot bi hotu z dalincem brez baterij tv przgat.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Mislm tema, nevem zakaj bi hotu racunalnik przga. Moznost je da racunanlin vrzes v standby in standbyju določš, da remote wonderja nesme izklučt, oz v biosu določš, da ga lahko zbudiš prek usb naprave. Tako ti računalnik praktično nedela (beri usi venti in disk itd se izkolpjo) in ga lahk zbudiš pač ko premakneš miško z wonderjem. To je samo teorija v praksi se mi pa sploh neda jebat. Mislm da ga boš laži pržgou na daljavo če si kupš en štil od metle.
falotXP ::
No, saj imam to drugače rešeno, ni mi potrebno kupiti štil od metle, ampak me zanima ali ATI Remote Wonder omogoča prižig računalnika.
Dr_M ::
a zdej se vam se za comp ne da uses pa przgat?? cccc
The reason why most of society hates conservatives and
Poglej mal po spletu če je kdo že to naredu.
polde66 ::
lep pozdrav!
jest ma tega daljivca že skor 2 leti, pa me skoz nekej zafrkava in sicer mi na daljavi več od 0,5 metra sploh ne dela, sem vrgu že vse verzije gor od prve do zadnje in zdej nekak z novomi gonilniki zadeva maloooo čist malo boljše dela tko prbližn da sem dobu ene 5 cm zraven pol metra. Kaj naj mu nardim? A je verjetn s sprejemnikom težava? Ma kdo podobne uzkušnje?
LP Andrej
jest ma tega daljivca že skor 2 leti, pa me skoz nekej zafrkava in sicer mi na daljavi več od 0,5 metra sploh ne dela, sem vrgu že vse verzije gor od prve do zadnje in zdej nekak z novomi gonilniki zadeva maloooo čist malo boljše dela tko prbližn da sem dobu ene 5 cm zraven pol metra. Kaj naj mu nardim? A je verjetn s sprejemnikom težava? Ma kdo podobne uzkušnje?
LP Andrej
Primoz78 ::
Probaj sprejemnik dat mal stran od racunalnika, jaz mam podaljsek pa ga mam ene dva metra stran od racunalnika in monitorja seveda...pa mi lovi skoz steno na ene 7 m daljave BP.
Lp Primoz
Lp Primoz
GUFY ::
Tudi jaz imam ta dalinc, pa sem mu domet povečal z podaljšanjem antene ( prilotal sem cca 3 m navadne žica na obstoječo anteno). Sedaj lovi na razdalji cca 10 m, s tem da ja računalnik v eni sobi, TV na katerega gledam DivX-e pa v drugi sobi. Zadeva seka.
polde66 ::
OJ
naredu tko pa zadeva dela. Zgleda da je res preveč motenj zraven komponent
Najlepša hvala!!!
LP Andrej
naredu tko pa zadeva dela. Zgleda da je res preveč motenj zraven komponent
Najlepša hvala!!!
LP Andrej
-Jani- ::
Zdravo
Mene pa zanima, a se da naštimat tako na tem daljincu, da ob pritisku na 'power' gumb se računalnik direktno ugasne (brez da ti da 'Turn off computer' okence)?
S kakim plug-inom morda?
Mene pa zanima, a se da naštimat tako na tem daljincu, da ob pritisku na 'power' gumb se računalnik direktno ugasne (brez da ti da 'Turn off computer' okence)?
S kakim plug-inom morda?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ati remote wonder +uICEOddelek: Pomoč in nasveti | 2454 (1718) | claudyka |
» | Daljinski upravljalnik za PCOddelek: Pomoč in nasveti | 5662 (4323) | Bramac ^^ |
» | PC - dalinsko upravljanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1457 (1286) | Damjan Jagar |
» | Upravljanje predvajanja pesmi(recimo winamp) z daljincemOddelek: Strojna oprema | 3254 (2723) | nokia6310 |
» | Pro zvočna karticaOddelek: Zvok in slika | 2956 (2513) | codegen |