» »

DVD ne morem skopirat

DVD ne morem skopirat

alkoo ::

Mam original dvd (film Derailed), ki je že precej spraskan. In bi si ga rad presnel. Že cel dan se trudim pa se je do zdej vsak program spuntal.
Prvo dvd decryter, pol smart ripper, clone dvd in nazadne še nero. Vsi po vrsti nočejo prebrat dvdja.
dvd decrypter napiše tole:



smart ripper in clone dvd se prenehata odzivat, nero pa napiše da ne more prebrat (vsi se ustavjo nekje med 60-70%). A je možno da se dvdja sploh ne da več prebrat? Gledal ga že dolg nism kr je večinoma bil sposojen. Zdej ko sm ga nazaj dobu sm pa vidu ogromn risov. A je možno da se ga sploh brat več ne da?!

Prosim za pomoč.

P.S.: DVD je MOJ originaln...da ne bo pomote.

LP

Quikee ::

Ah.. moj prvi nasvet za tebe bi bil... ne posojaj ORGINALOV okoli ! Naredi backup in le te posojaj ce ze mores =) Nekateri zelo malomarno delajo z CD-ji in DVD-ji... in se sploh ne zavedajo kako so obcutljivi. Probaj DVD skopirat na kaksnem drugem DVD pogonu.. mogoce bo ta prebral. Drugace pa bos mogel poseci po kaksnih orodjih za poliranje in odpravljanje prask.

alkoo ::

Ja sm že sam ugotovil :(

Zdej sm probu predvajat in se tud nekje na istem mestu zadeva ustavi. Par sekund ni možno predvajat pol pa spet deluje naprej. Plošček sm mal z vodo očistu in na njem poleg kr velik risov ne najdem nič drugga sumljivga. Je možno da je dvd zanič??!! Od risov?!

Romčy ::

ja, itak da je možno.

OZZY ::

probaj uporabit dvdxcopy platinum..Ma tud dvd rescue zraven, ki naj bi tud take dvd-je skopirali. Zdej kok bo napaka vidna pa ne morem reč, zato je mogoče bolje, da ga probaš na dvd-rw zapeč pa pogledat.
Go with the flow.

polde66 ::

zadeva se da skopirat tudi z enim od iso programov, sam sem uporabil v atkem primeru ULTRAISO, sicer mi je kar nekaj časa delal ampak je naredil zadevo uporabno. Sem mel podobn primer kot ti da je bil dvd poškodovan ( opraskan oz precej odrgnjen) kar se je kazalo na 83% in ni šlo nikamor. Sprobal sem vse možne programe pa ni šlo. No z ultra isom pa ni blo problema. Zadevo sem nato zapekel na navaden dvd in je tak kjer prej nikaomr ni šlo niti na zunanjem dvd predvajalniku slika malo koskasta par sekund nato pa teče naprej normalno. Mislim da dvd decrypter tudi ustvarja iso sliko pa probaj z njim.
polde

Quikee ::

Hehe ce so samo risi pol se je tak vredi... se da rise popravit s poliranjem. Ko pa mas kaki DVD (CD) rot... potem pa ni resitve.

maketa ::

Sm mel trikrat tak problem in sem nekje prebral da lahko to tud z zobno pasto spoliraš(mal čudno sam vseeno).
Pa sem probal in sem lahko v vseh treh primerih prekopiral dvd:\
Ne vem probi bo mogoče bo uspelo;) .


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri program za kopiranje DVD v DVD?

Oddelek: Zvok in slika
116119 (2614) CaqKa
»

napaka na dvdju.kako zapeči?

Oddelek: Pomoč in nasveti
81283 (1164) ttommy
»

program za snemanje dvd-jev

Oddelek: Programska oprema
155604 (5454) mirkuma
»

tezave s kopiranjem dvd-ja

Oddelek: Zvok in slika
252393 (2026) frenkb
»

Kako musko iz DVD (koncert) na CD

Oddelek: Sedem umetnosti
172103 (1818) AtaStrumf

Več podobnih tem