Forum » Zvok in slika » Digitalna kamera Canon MV600 - neroden uporabnik
Digitalna kamera Canon MV600 - neroden uporabnik
dunda ::
Žal mi iskanje po forumu in branje priročnika ni dalo pravega rezultata.
(Preredko ) uporabljam kamero Canon MV600 - za moje potrebe mi več kot zadošča (celo všeč mi je ) razen naslednje težave:
ko snemam, me dostikrat zanima, če je omenjen posnetek (kader) uspel - recimo, če sem ujel smučarja, skakalca, lepotico... in takrat malo zavrtim nazaj. Potem pa "Play", da pogledam, vendar bi sedaj želel, da mi skoči na konec kadra. In, da seveda kasneje lahko nadaljujem snemanje od tistega mesta na kasetki. Ali ta funkcija obstaja?
(Preredko ) uporabljam kamero Canon MV600 - za moje potrebe mi več kot zadošča (celo všeč mi je ) razen naslednje težave:
ko snemam, me dostikrat zanima, če je omenjen posnetek (kader) uspel - recimo, če sem ujel smučarja, skakalca, lepotico... in takrat malo zavrtim nazaj. Potem pa "Play", da pogledam, vendar bi sedaj želel, da mi skoči na konec kadra. In, da seveda kasneje lahko nadaljujem snemanje od tistega mesta na kasetki. Ali ta funkcija obstaja?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Globalizacija v3.0, (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 14829 (12660) | Mr.B |
» | Koliko stane najem zunanjih rekruterjov, da ti najdejo ustrezne kandidate za delovnoOddelek: Loža | 7834 (5716) | GrX |
» | World Economic Forum: Letos boste službo lažje kot v Sloveniji našli le na Japonskem (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 60728 (46858) | bbf |
» | Yahoo začenja masovna odpuščanjaOddelek: Novice / Ostale najave | 10802 (9409) | Gandalfar |
» | Zanimiv pogovor z gosti na temo: Zakaj podjetja pravijo, da ni (primernih) kadrov inOddelek: Loža | 1613 (1328) | DimmniBurek |