Forum » Omrežja in internet » Kako do neomejenega interneta ?
Kako do neomejenega interneta ?
Divxman ::
Imam problem živim v malo odročnem kraju izven bleda.Edina povezava v internet je dial-up.Zanima me če obstaja varjanta da bi nekako prišel do neomejenega dostopa.V poštev ne pride antena saj ne vidim oddajnika.Satelit pa tudi ne pride v poštev saj še zmeraj rabim dial-up.Slišal sem da se bo zgradilo neko omrežje ki bo delovalo na precipu Tv odajnika.
overlord_tm ::
Defineri "neomejen dostop", prosim.
Tud z dial-upom imaš lahko neomejen dostop, seveda z dolgim računom .
Tist na principu tv oddajnika je pa verjetn kabelski net.
Tud z dial-upom imaš lahko neomejen dostop, seveda z dolgim računom .
Tist na principu tv oddajnika je pa verjetn kabelski net.
DominusSLO ::
divxman
Pri telekomu si se že pozanimal za isdn in adsl? Oni širijo omrežje na podlagi vlog...
Pri telekomu si se že pozanimal za isdn in adsl? Oni širijo omrežje na podlagi vlog...
Nerdor ::
Ma ka vi gorenci nimate slovitega ponudnika interneta (opcija: kabel modem) imenovanega G-Kabel !?
PROTOTIP ::
>Tist na principu tv oddajnika je pa verjetn kabelski net
Ne, tu gre za internet preko tv oddajnika, brez kabla. Zaenkrat deluje zadeva v razvitih zahodnih državah, medtem ko mi še sanjamo.
Ne, tu gre za internet preko tv oddajnika, brez kabla. Zaenkrat deluje zadeva v razvitih zahodnih državah, medtem ko mi še sanjamo.
Sm že klicov na SIOL pa sam pravjo nasledn let bomo naredil pa še zmeri nč.Kabelske pa tut ni.
Zvedu sm da se da postavt še WLAN.Kolega ma v 1km odaljenem kraju kabelski internet zračne razdalje hiša se vid od mene.Kaj bi vse rabil za priklop tega omrežja ?Kolikšne so cene?
PROTOTIP ::
Oups, zgleda, da sem napačno presodil; v Posavju in na Dolenjskem je že na voljo internet pri katerem rabiš le dobro anteno ki te poveže s tv-oddajnikom. Zakon zadeva, pa še ceneje je od siol-isdn-adsl. Da bi vsaj to v mojem kraju delal
aha, še link (hipkom.net
Pa še forum mobisux , na katerem se je nekomu že posrečilo, da ima navedeno internet povezavo - 2mbit v obe smeri za 6 jurjev na mesec brez kakršnegakoli isdnja
aha, še link (hipkom.net
Pa še forum mobisux , na katerem se je nekomu že posrečilo, da ima navedeno internet povezavo - 2mbit v obe smeri za 6 jurjev na mesec brez kakršnegakoli isdnja
WamPIRe- ::
Hja zanimivo tole.... a v Posavju da je mogoče... Kje pa je oddajnik? In kolko je max. oddaljenost? Če kdo kaj ve...
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | T.Neomej.Klicni vs. T.Isdn vs. M.Inst.PaketOddelek: Omrežja in internet | 2802 (2459) | jerriho |
» | Dial-up obupanecOddelek: Omrežja in internet | 3007 (2131) | Pesimist |
» | ADSL ja ali ne? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5461 (4034) | Hux |
» | "nateg stoletja" ali "še mene bi bilo sram.." (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 10860 (6400) | Tody |
» | Mobilna konkurenca ADSL/KABEL ponudnikom?Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 2690 (2690) | alien-w |