Forum » Omrežja in internet » Napaka na strani - IE6.0
Napaka na strani - IE6.0
Luka_21 ::
Pozdravljeni!
Imam en problem pri odpiranju IE 6.0 (z vsemi updejti)
in sicer se mi odpre stran "about:blank" čeprav mam nastavljeno na eno drugo stran v nastavitvah....na tej "about:blank" pa mi odpre Microsoftov "Home search" z nekim opozorilom, da imam na rač. spy software "sspMydoom.cih"
Imam Nortona 2004 in pa Giant Anti Spy ter SpyHunter-ja.....preiščem cel računalnik in ne najde nič, čeprav imam zadnje updejte.
Zanima me, kako lahko odstranim to zadevo iz IE6.0 oz. če obstaja kakšen removal tool za ta spy software (gledal sem po googlu in našu stran samo v holandščini, ki ni uporabna )
Hvala za odgovore!
Imam en problem pri odpiranju IE 6.0 (z vsemi updejti)
in sicer se mi odpre stran "about:blank" čeprav mam nastavljeno na eno drugo stran v nastavitvah....na tej "about:blank" pa mi odpre Microsoftov "Home search" z nekim opozorilom, da imam na rač. spy software "sspMydoom.cih"
Imam Nortona 2004 in pa Giant Anti Spy ter SpyHunter-ja.....preiščem cel računalnik in ne najde nič, čeprav imam zadnje updejte.
Zanima me, kako lahko odstranim to zadevo iz IE6.0 oz. če obstaja kakšen removal tool za ta spy software (gledal sem po googlu in našu stran samo v holandščini, ki ni uporabna )
Hvala za odgovore!
Lp, Luka
- zavaroval slike: Predator ()
mojsterleo ::
Hm to je neka čudna fora. Probaj to zbrisat še z Microsoft anti-spyware, Spybot S&D in Ad-aware. Drgač port 245 lahko lepo zapreš s Firewallom (samo ne tistim k je v oknih). Skeniranje seveda izvajaj v Safe mode, drugač se itak ne bo zbrisalo to.
Če pa ne najdeš rešitve, pa uporabljaj browser Firefox ki je trenutno precej bolj varen kar se tiče zlorab.
Če pa ne najdeš rešitve, pa uporabljaj browser Firefox ki je trenutno precej bolj varen kar se tiče zlorab.
Taras_Bulba ::
Hijack This, CWShredder. In, ne, ta zadeva ni MS-jeva
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Taras_Bulba ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Začetna spletna stranOddelek: Loža | 1609 (1276) | Kaboom |
» | Firefoxov problem s pomnilnikom je lastnost brskalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 10636 (7896) | MrStein |
» | Nadlezen Homepage!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1091 (955) | Hair |
» | Kaj imate za "domačo stran"?Oddelek: Omrežja in internet | 3658 (2633) | MadMicka |
» | "Umazani" posli iskalnikovOddelek: Novice / Omrežja / internet | 2296 (2296) | Sergio |