Forum » Sedem umetnosti » Strip: Dogodivščine malega G33k4
Strip: Dogodivščine malega G33k4
WinsuckeR ::
Spacal sem prva dva dela svojega stripa- če pa bo ogled tako hudo rastel kot sedaj se lahko nadevate vsakodnevne svežine.
Več info - med drugim tudi nove epizode (sedaj je že ena) in razlaga stripa in orožij - ko so... vse to pa na ves komičen in g33kovski način ki ga premorem Kliknjot
Več info - med drugim tudi nove epizode (sedaj je že ena) in razlaga stripa in orožij - ko so... vse to pa na ves komičen in g33kovski način ki ga premorem Kliknjot
HeiJack ::
Guut, samo Joke* style stripov je čez glavo - mamo dost scene s treh vetrov! Pingvini in razni XXXmožje so out! Treba je al ANIME style ali pa kakšno alter sceno ala Stipy ...
Komerciala je kur**, alternativa pa shi* ! Kompromis bi pa mogoče še vžgal?!?!?!?
P.s. raje se loti designa celote in prodaj IT forumu!
Komerciala je kur**, alternativa pa shi* ! Kompromis bi pa mogoče še vžgal?!?!?!?
P.s. raje se loti designa celote in prodaj IT forumu!
Samo kurc je to risat na sredni šoli za elektroniko pa z navadnim nalivnikom veš .
(Prvo zato ker vsi mislijo da nimaš pojma v risanju- kar ne trdim da mam . Drugp pa sam veš zakaj)
(Prvo zato ker vsi mislijo da nimaš pojma v risanju- kar ne trdim da mam . Drugp pa sam veš zakaj)
jarre ::
Enako kot prejšnji posti: pusti Joker style, ker se je tam zadeva izpela v neumno blebetanje in samo določenemu krogu razumljive "fore".
Najdi svoj stil.. mogoče temačno senčenje.. ali kaj podobnega.. in teme (scenarij) dvigni iz srednješolskih oblakov...
Dosti uspeha!!
Najdi svoj stil.. mogoče temačno senčenje.. ali kaj podobnega.. in teme (scenarij) dvigni iz srednješolskih oblakov...
Dosti uspeha!!
Strip sem namenil srednešolcem in g33kom. Zato z njim ne mislim ne vem kako zasloveti. Je pač strip ki zabava tiste ki ga razumejo- tisti ki ga ne ga pač ne bodo brali... ne vem zakaj bi bil potem komercjala
Sem pa vesel ker mi svetujete ... ma še kdo kakšen svoj strip?
Sem pa vesel ker mi svetujete ... ma še kdo kakšen svoj strip?
demoness ::
BigW - Rekel je g33ke. g33k != geek!
Don't you want to die, walk beside me evermore,
Don't you feel alive, like you never felt before...?
Don't you feel alive, like you never felt before...?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spletna stran o varnosti na internetuOddelek: Novice / Zasebnost | 3557 (2807) | poweroff |
» | Lepotica in zver? Ne, piflar! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 9437 (6636) | zile |
» | Kateri poceni ohišje je tudi dobro???Oddelek: Kaj kupiti | 2157 (1620) | billy |
» | NEST.2005 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / NEST | 21168 (14350) | Nejc Pintar |
» | Mod miškeOddelek: Novice / Modifikacije | 2218 (2218) | Silver |