Forum » Strojna oprema » kaj menite o SAMSUNG diskih??
kaj menite o SAMSUNG diskih??
matrix2 ::
zanima me, če ima kdo izkušnje z temi diski so sigurni,hitri,tihi kaj od tega je lastnost pri teh diskih. Trenutno imam že dve leti WD-ja 160Gb in sem več kot zadovoljen z njim. Res da ni neslišen je pa zelo zanesljiv, tudi prej sem imel WD-ja, je pa tudi eden najhitrejših diskov. Kaj mi predlagate nakup WD-ja ali SAMSUNGA, WD je tudi cenejši??
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
newman ::
Mam 3 samsunge doma in sicer 2x 120Gb in 160GB.
Diski so praktično neslišni. Hitrosti ne bom komentiral, ker nimam primerjat s čim.
Stari so 1 leto, in morm rečt da so se na 160Gb pojavili read errorji, na servisu so disk brez problema zamenjali.
Garancija je 1 leto
Go4it
Diski so praktično neslišni. Hitrosti ne bom komentiral, ker nimam primerjat s čim.
Stari so 1 leto, in morm rečt da so se na 160Gb pojavili read errorji, na servisu so disk brez problema zamenjali.
Garancija je 1 leto
Go4it
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: newman ()
il ::
imam Samsung 80GB z 2MB cache (1 plošča) in dela praktično neslišno pa tudi hitrost je dobra (HDTach read average >49MB/s)
korpi ::
Sam imam Samsunga 160Gb ATA... star cca 1 leto... dela kot nov. Je tih (imam ga v zunanjem ohišju USB2.0), hiter, ne dela zgage, nima slabih sketorjev.
Poglej tudi (malo staro, a vseeno)
http://www.tomshardware.com/storage/200...
Bye
Poglej tudi (malo staro, a vseeno)
http://www.tomshardware.com/storage/200...
Bye
schurda ::
Imel Samsung, ne želim nikoli več. En dan je kar lepo utihnil, za vedno.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)
Realman ::
JAz skupaj s kolegi ene 10kom. ziher, najstarejsi cca. 1 leto zaenkrat se vsi delajo brez problema.So pa res neslisni, pa tudi grejejo se minimalno.Gre pa za 160GB 8MB ATA diske 1614N, mislim da je.TAko da jaz nimam zaenkrat nic slabega o njih za povedat.Poleg tega, da imam enega ze dobro pol leta v ohisju, katerega ogromno okoli prenasam.Pa zaenkrat se dela, ce bo crknil, se tudi ne bom cudil.Velikokrat ostane v avto, tudi pri -20.Ce je pa komu doticni model ze crknil, pa naj se javi, da vidimi, ce so res kvalitetni ali skrt.
glinik ::
Samsungi so sigurno najtišji diski na trgu, niso pa najhitrejši. Njihova hitrost je vseeno zadovoljiva. Primerjal sem ga s Hitachijem, ki je najhitrejši disk (po dostopnem času seveda). Da se razumemo, to velja za "klasične" diske in ne neke skazije itd. Sem imel tudi Samsunga z 5400 U/min. Ta pa je bil res tih, a žal zelo zelo počasen.
Na kratko, z Samsungom nimaš kaj zgrešit.
Lp
Na kratko, z Samsungom nimaš kaj zgrešit.
Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: glinik ()
flipflop ::
Jaz sem tudi imel Samsunga s 5400 rpm kar nekaj časa nazaj, z njim nisem imel nobenih problemov, bil je tih,... Pri naslednjem disku bom raje gledal na tišino, ker me sedanji WD malo moti včasih s svojim živžganjem. En WD mi je pa že crknil, sedaj imam zraven še en ventilator in je v redu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kater 250GB diskOddelek: Kaj kupiti | 1742 (1384) | KandazaR |
» | Kateri trdi disk za nakup mi priporočate? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9484 (6439) | dela |
» | Kater disk (WD, Maxtor, Seagate)?Oddelek: Kaj kupiti | 2501 (1873) | jest10 |
» | Tihi diski (120-160GB) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6121 (4273) | Grimlord |
» | Kateri je boljsi, Maxtor ali Hitachi HDD ???Oddelek: Kaj kupiti | 1376 (1072) | doom3 |