Forum » Elektrotehnika in elektronika » Kje kupiti šok senzor?
Kje kupiti šok senzor?
H_man ::
Pozdrav
Zanima me kaj kupit šok senzor, ki je iz avto alarma.
Sem iz MB, bil sem v Čip-u, nimajo in nemorejo dobiti.
Vsake info bom vesel.
hvala in lp
Zanima me kaj kupit šok senzor, ki je iz avto alarma.
Sem iz MB, bil sem v Čip-u, nimajo in nemorejo dobiti.
Vsake info bom vesel.
hvala in lp
- zavaroval slike: Azrael ()
Dzonson ::
probaj se v HTE na Koroski cesti.
drugace pa bi bilo zanimivo kaj porecejo o tem v kaksni trgovini z avtodeli (predvsem tam kjer prodajajo razne lepotne dodatke za avte kot so barvne zarnice in podobno)
poglej pa si tole
drugace pa bi bilo zanimivo kaj porecejo o tem v kaksni trgovini z avtodeli (predvsem tam kjer prodajajo razne lepotne dodatke za avte kot so barvne zarnice in podobno)
poglej pa si tole
Kaboom ::
pojma nimam kaj je na sliki ... v glavnem šok senzor prodajajo v IC elektroniki pod šifro "Senzor šok ( pks1-4a 10)" - imam dva doma pa še žal nisem imel časa da bi se malo poigral ...
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
H_man ::
saj tudi sam ne vem kako se ta stvar strokovno imenuje
pač iz strani mojstra v trgovini mi je bilo povedano da je to šok senzor, da sta neki dve kovinski ploščici in ob stiku skleneta krogotok in sprožita alarm.
drugače pa na alarmu lahko nastaviš občutljivost tega senzorja tako da udariš s poljubno močjo po avtu in na takšen ali večji udarec se potem alarm sproži.
Sedaj je nastavljeno na minimum, ampak alarm se zaradi tega senzora ne bo sprožil ker ga imam jaz v žepu.
lp
e-jay* ::
saj lahko uporabis tudi majhno zivosrebrno stikalce. polozaj mu nastimas tako da je obcutljivo na tresljaje. 700sit v IC
Bog se je zmotil, ko je ustvaril elektron!
d20 ::
da ne bom odpiru nove teme, bom kr tuki vprasu. kje lahko kupim elektrosoker? tak za v zep?
http://www.worldjumpday.org
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Senzor tlaka pnevmatik - TPMS (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 14463 (8822) | rafunc |
» | Parkirni senzorji (za avto) - vgradnja in barvanje (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 28115 (12257) | Adrijan0 |
» | Izdelava vezja za alarm za motorno koloOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4293 (1188) | DimmniBurek |
» | Čitalec XP temperaturne diode (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6167 (4892) | Jux |
» | modra dioda na miskiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1655 (1218) | pro2c |