Forum » Strojna oprema » problem z monitorju
problem z monitorju
Jochaan ::
Imam monitor Samsung Syncmaster 997DF, katerega sem kupil v septembru. Potem pa je nekega jutra konec novembra med prižiganjem "poknal"
Začela se je nabirati tista statika, in je crvrčalo, cvrčalo.... potem pa usekalo "POK" "POK" "POK". In ni se več prižgal. Nesel sem ga nazaj v trgovino in oni so ga poslali na servis. Malo manj kot mesec potem sem ga dobil nazaj. Isti monitor, ampak popravljen.
Sedaj pa po slabem mesecu, opažam spet neko nevarno veliko cvrčanje ob prižiganju in že kr pričakujem tiste tri pok-e.
Kaj predlagate, da naredim ? Ali imam pravico zamenjati monitor za "drug" isti model, če se spet pokvari, ali lahko oni spet neko varovalko zamenjajo (karkoli se je skurlo) pa mi ga dajo nazaj (z po mojem serijsko napako).
Začela se je nabirati tista statika, in je crvrčalo, cvrčalo.... potem pa usekalo "POK" "POK" "POK". In ni se več prižgal. Nesel sem ga nazaj v trgovino in oni so ga poslali na servis. Malo manj kot mesec potem sem ga dobil nazaj. Isti monitor, ampak popravljen.
Sedaj pa po slabem mesecu, opažam spet neko nevarno veliko cvrčanje ob prižiganju in že kr pričakujem tiste tri pok-e.
Kaj predlagate, da naredim ? Ali imam pravico zamenjati monitor za "drug" isti model, če se spet pokvari, ali lahko oni spet neko varovalko zamenjajo (karkoli se je skurlo) pa mi ga dajo nazaj (z po mojem serijsko napako).
Asus P6T V2 Deluxe, 850W, Intel i7 920 2,66Ghz
Corsair DDR3 2x 4 GB, WD 500GB SATA
Sapphire Radeon HD 5770 1 GB
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Predator ()
pikachu004 ::
a ma to ti more pisat u garancijskem listu.. al kaj si dobil zraven?
kje si ga kupu? ne v comtronu ne?
kje si ga kupu? ne v comtronu ne?
Jochaan ::
kk to misliš ? Kaj ima v garancijskem listu.
Asus P6T V2 Deluxe, 850W, Intel i7 920 2,66Ghz
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zavrnitev garancije zaradi počenega zaslona (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 19541 (8926) | slon |
» | vračanje kolesa v leclercu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šport | 21952 (12944) | cebelar123 |
» | Zavrnjena garancija v Big Bangu (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 15964 (12722) | St235 |
» | eksplozija monitoraOddelek: Pomoč in nasveti | 1396 (911) | boštjan |