Forum » Pomoč in nasveti » zakaj se mi na monitorju pokaže čist modr in napiše:
zakaj se mi na monitorju pokaže čist modr in napiše:
kiki13 ::
a mi lahk kdo pove zakaj mi
se mi prikaže na monitorju čist modr in napiše
*** STOP: 0x000000D1 (0xE440A040 , 0x000000FF,0x00000001,0xBEG867AC)
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQAL
***ADDRESS BE6867AC BASE AT BE681000. DATESTAMP 3ECD 5361-mrx smb.sys
Beginning dump of Physical memory
dejte mi plis puvedat k to je za pubizdit!!!!!!
se mi prikaže na monitorju čist modr in napiše
*** STOP: 0x000000D1 (0xE440A040 , 0x000000FF,0x00000001,0xBEG867AC)
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQAL
***ADDRESS BE6867AC BASE AT BE681000. DATESTAMP 3ECD 5361-mrx smb.sys
Beginning dump of Physical memory
dejte mi plis puvedat k to je za pubizdit!!!!!!
kiikii
harvey ::
Splošni odgovor je tule
Zafrkava te en gonilnik, ki ni najbolj v navezi z okni. Nisem našel nič uporabnega kaj bi bil tisti sys na koncu. Morda kak SMB Transport driver? Imaš kako eksotično opremo ali software.
Zafrkava te en gonilnik, ki ni najbolj v navezi z okni. Nisem našel nič uporabnega kaj bi bil tisti sys na koncu. Morda kak SMB Transport driver? Imaš kako eksotično opremo ali software.
BaRtMaN ::
Včasih pomaga tud resetiranje IRQjev v BIOSu. Nanovo nalagat operacijski sistem je zadnja možnost.
mte ::
Nalagat Windows je zadnja možnost? Ja - če bi se sistem dalo tako lepo sčistit da bi deloval vsaj približno enako hitro kot na novo naložen..ampak moje izkušnje kažejo da lahko ti uporabiš razne registry cleanerje, pa spucaš vse viruse pa spyware, pa defragmentiraš diskovje, pa izklopiš servise - ampak windows sistemi so tako hinavski imajo polno enih skritih zadevic ki jih lahko iščeš pa jih ne najdeš..oz. moraš biti prekleto usposobljen za take stvari..vsaj po mojih dosedanjih izkušnjah sodeč..tako da če ne dela ena stvar je VELIKA možnost da je še kaj drugega narobe. Tako da če nekdo nima ravno nevemkako ogromno stvari ki jih življenjsko nujno rabi na računalniku (da jih ne bi mogel zapeči na cd ali dvd), je najbolj hitra možnost na novo postaviti sistem.
Tako da pomoje je ponovno nalaganje sistema zadnja možnost le za tiste ki sistem prekleto dobro obvladajo..
Tako da pomoje je ponovno nalaganje sistema zadnja možnost le za tiste ki sistem prekleto dobro obvladajo..
Ni v vseh BIOSih te opcije. Ponavadi piše kaj v stilu "auto populate", sicer pa poglej, če imaš kakršnokoli opcijo, katere ime vsebuje "IRQ" in jo napiši sem. Pomaga pa tudi The BIOS Optimization Guide, tukaj.
Lahk puvem da se mi to dela sm takrt k sm prkloplen na ADSL!!! A mogoče veste kva bi to pomenil???
kiikii
Gandalfar ::
koliko biosov pa mas? Pomojem je v 5-tem biosu kej narobe nastavljen. Preveri.
Pa zakaj smajliji na zacetku vrstice?
Pa zakaj smajliji na zacetku vrstice?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gandalfar ()
Hja, bo kar prav, da je frka z IRQji, če pred priklopom ADSLja nisi mel mrežne kartice.
Mimogrede, Gandalfar te opozarja na uporabo ednine.
Mimogrede, Gandalfar te opozarja na uporabo ednine.
Noo in kako ta shit odpravm? Da bo že enkrat delal!
kiikii
Zgodovina sprememb…
- polepsalo: bastadu ()
ja mislm d je to v WINNT/system32/drivers/etc mi pride virus in pol ga jebe me jebe!!!
kiikii
Tero ::
Sicer mogoče smešno, ampak na prijateljvem kompu se je to dogajalo ko je inštaliral os siola program za adsl
Ko pa sva se znebila tega programa in inštalirala raspppoe pa je delalo. Tukaj so navodila
Ko pa sva se znebila tega programa in inštalirala raspppoe pa je delalo. Tukaj so navodila
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tero ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blescreen (sumim network driverje..) (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 5056 (4391) | BB4l |
» | BSOD v XPjih - IRQL driver not less or equal - sistem se mi sesuva ko hočem dostopatOddelek: Strojna oprema | 1250 (1115) | mafijc |
» | Sesuvanje win2k - mrxsmb.sysOddelek: Operacijski sistemi | 2141 (1664) | Bx |
» | Računalnik se resetiraOddelek: Pomoč in nasveti | 1162 (1039) | g33k0n3 |
» | težave z MSI motherboartOddelek: Strojna oprema | 2861 (2174) | EZ2BHard |