» »

Računalnik se resetira

Računalnik se resetira

majlo ::

Imam sledeči problem:
Ko vklopim računalnik, in se mi sistem do konca naloži, pa štartam kak program, se računalnik preprosto resetira, kot da bi stisnil tipko reset. Sistem imam win xp, ter adsl linijo. Protivirusni program imam sicer Pando, pa mi nekako ne dela vredu, oziroma ga ne znam prav nastavit.

Ko probam bootat sistem iz cd slo-tech linux, gre vse normalno, tako da sumim kak virus ali trojan.

Mislim, da je z strojno opremo vse v redu.

Please help:\

Ni pa mi spet za inštalirat winsow na novo.

LP Majlo

laibachnsk ::

A se slučajno resetira ko pritisneš na povezavo adsl?

Ja večinoma, al pa tudi kar med pisanjem teksta.

zed 5.0 ::

Kot prvo pojdi na My computer/Properties/Advanced/Startup and Recovery/Settings. Tam bos nasel check-box "Automatically restart" - izklopi ga. Poskusi reproducirati problem; moral bi dobiti BSOD (blue screen...). Prepisi kaj ti izpise in poslji sem, oz. poskusi identificirati kateri driver ti je sesul sistem -> tam verjetno lezi tvoj problem, karkoli ze je to HW ali SW...

Bom to naredu, samo da pridem domov. To pišem iz službe:D

Men se skoraj vedno resetira (samo zjutraj)ko kliknem na povezavo adsl ,pride blue screen z napako driver irq less or equal in vedno ista NTSTAP1.SYS .

In kaj naj bi to pomenilo?:\

Tale ntsap1.sys se pojavlja v unem programu od adsl-a. mislim da to moram zbrisati pa naložiti internet connection od win xpja, ne pa od siola vsaj jest mislim tako.Mogoče mi tudi kakšen ram nagaja ?Tudi sam ne vem resetira mi se 2-3 x pol se prižge in dela cel dan normalno.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zed 5.0 ()

Mogoce ne bi blo slabo zamenjat ADSL driverje. Jaz sicer uporabljam ADSL preko Linux routerja, tako da z omenjenimi tezavami nimam izkusenj. Vem pa da obstaja vec razlicnih driverjev za te stvari...

MI_KO ::

Kaj se tu kdo norca dela al pa gre za resen defekt???

Za mydoom si že kdaj slišal?

Pri meni ni resen defekt,samo mi gre na živce ker se 3 resetira in moram čakati da se prižge.Kako zamenjam te ADSL driverje? Predvsem me zanima če bom kaj za..bal če bom zbrisal adsl connection pa dal gor win xp connection?

Zgodovina sprememb…

Gre za resen defekt. Včasih se mi mogoče resetira enkrat dnevno, danes pa nisem mogel niti surfat. A mam gor mogoče mydoom, kje to vidim in kako se ga odstrani?

Ma ne rabim več pomoči.
Sem sam rešil.
Nova inštalacija windowsov vse reši.>:D

Hvala za pomoč.:)

g33k0n3 ::

Men se pa zdi da so mi to tretji windowsi k mi to delajo meu sm prej win xp pa 2x win 2000 ceprov je res da vrjetn iste drajverje instalerawam , vseen pa bi vs prosu ce bi mi kdo lahko predlagal kaj narediti ob tem BlueScreenu.

*** STOP: 0x000000D1 (0x7fccf381,0x00000002,0x00000000,0x7fccf381)

DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

Beginning dump of physical memory
Physical memory dump complete.Contact your system administrator or tehnical support group.

??????????????????????????:'(

Reboot se mi dogaja vsake 20min 100%.!!!:(

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: g33k0n3 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Adobe Flash povzroča BSOD !!???

Oddelek: Programska oprema
51031 (956) noraguta
»