Forum » Pomoč in nasveti » Čitanje podatkov iz defektnega diska
Čitanje podatkov iz defektnega diska
crvek ::
Nekaj postov navzdol sem spraševal v zvezi s težavami z diskom (vefiying DMI pool ....). Na servisu so povedali, da "zabija glavo", torej po slovensko, da je disk šol rakom žvižgat. Sedaj pa me zanima, ali je iz takšnega diska možno še rešiti kakšne podatke. Jaz si predstavljam tako:
- na nov disk naložit vse potrebno (particije, winsi, gonilniki itd.),
- kot slave priklopit stari defektni disk in s kakšnim programom poizkušati rešit kakšne podatke.
Če imam prav, bi prosil za programe, ki bi to omogočili. Prav tako je dobrodošla kakšna druga rešitev.
Hvala.
- na nov disk naložit vse potrebno (particije, winsi, gonilniki itd.),
- kot slave priklopit stari defektni disk in s kakšnim programom poizkušati rešit kakšne podatke.
Če imam prav, bi prosil za programe, ki bi to omogočili. Prav tako je dobrodošla kakšna druga rešitev.
Hvala.
Daedalus ::
Če disk ne deluje več, pozabi na domače reševanje podatkov... Lahko sicer poskusiš, samo po opisanem bi rekel, da ni najbolj verjetno, da boš doma karkoli prebral z diska.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Meamoto ::
Easy recovery je recimo eden izmed takšnih programov, s katerim bi to lahko naredil, ampak pripravi se da bo to trajalo kar precej časa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hard disk error 303 quickOddelek: Pomoč in nasveti | 3003 (2313) | Riff |
» | Power Point - posneta datoteka se ne odpre več IIOddelek: Programska oprema | 571 (495) | lenoba77 |
» | Reševanje podatkov s trdega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2822 (2677) | nokia6310 |
» | Windowsi se ne zaženejo!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1074 (890) | Tilen |
» | Ej a je kaksen se tok neumen k nasa firma ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1641 (1246) | Ribicija |