Forum » Omrežja in internet » Telemach Gorenjska uporabniki vprašanje?
Telemach Gorenjska uporabniki vprašanje?
Clone ::
Pozdravljeni!
Na internet dostopam preko kableskega opraterja Telemach bolj natančno Perftecha s5.net. Pred 4 dnevi je bilo veliko izpadov iz omrežja, potem je vse delovao ok. Sedaj pa mi internet deal zelo počasi, pred tem sem imel download s FTP strežnika ali Bittorrent clienta 89KB/s , uploada do 35KB/s sedaj pa imam downloada le ubogih 54KB/s uploada pa samo 11KB/s, na Telemachu sem slišal da so kabo bridgi polni. A ma mislijo to stvar kaj uštimat?
Tukaj je link s katerim si kao lahko preveriš hitrost DL/UL ja, prosil bi če kakšen uporabnik tega omrežja in gorenjske klikne in pove koliko pokaže njemu.
A ima še kdo take hude upočasnitve?
TNX l.p.
Na internet dostopam preko kableskega opraterja Telemach bolj natančno Perftecha s5.net. Pred 4 dnevi je bilo veliko izpadov iz omrežja, potem je vse delovao ok. Sedaj pa mi internet deal zelo počasi, pred tem sem imel download s FTP strežnika ali Bittorrent clienta 89KB/s , uploada do 35KB/s sedaj pa imam downloada le ubogih 54KB/s uploada pa samo 11KB/s, na Telemachu sem slišal da so kabo bridgi polni. A ma mislijo to stvar kaj uštimat?
Tukaj je link s katerim si kao lahko preveriš hitrost DL/UL ja, prosil bi če kakšen uporabnik tega omrežja in gorenjske klikne in pove koliko pokaže njemu.
A ima še kdo take hude upočasnitve?
TNX l.p.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Merjenje hitrosti downloada/uploada (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Omrežja in internet | 389014 (5572) | dussan |
» | Ping in speedtestOddelek: Omrežja in internet | 3064 (2784) | fRiK0 |
» | Telemach pritozba (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8864 (5990) | VASkO |
» | adsl siol problemi!!Oddelek: Omrežja in internet | 2162 (1968) | mozetic8 |
» | Osebno zadovoljstvo: ADSL ali KABL ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 8012 (6213) | Narcos Satanicos |