Forum » Omrežja in internet » ljubljanski kabel
ljubljanski kabel
perci ::
Rihtam si internet, zdej pa nekak se nisem odlocen ali bo ISDN+ADSL+SIOL TV al bo mogoče kaka kombinacija z Ljubljanskim kablom.
V bistvu me predvsem zanima zanesljivost in kvaliteta delovanja (ali so hitrosti res take kot so obljubljane) ARNES in AMIS ponudnikov preko LJ kabla.
Hvala za informacije.
V bistvu me predvsem zanima zanesljivost in kvaliteta delovanja (ali so hitrosti res take kot so obljubljane) ARNES in AMIS ponudnikov preko LJ kabla.
Hvala za informacije.
Roadkill ::
Mene pa zanima, če je že kje kak korenjak, ki je poskusil AMIS adsl za fizične osebe.
Odločam se za adsl, pa me zanima, kako je s pokritostjo (predvsem za Kamnik), zanesljivostjo in kvaliteto (ping).
Cene imajo primerljive oziroma malo nižje od SIOLa, ampak jim manjkajo študentski paketi. Ni mi jasno, zakaj ne bi ponudili teh.
Uglavnem, če ima kdo kak info naj pove.
Odločam se za adsl, pa me zanima, kako je s pokritostjo (predvsem za Kamnik), zanesljivostjo in kvaliteto (ping).
Cene imajo primerljive oziroma malo nižje od SIOLa, ampak jim manjkajo študentski paketi. Ni mi jasno, zakaj ne bi ponudili teh.
Uglavnem, če ima kdo kak info naj pove.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amis vs T2Oddelek: Omrežja in internet | 2315 (1200) | Gladi |
» | Težave z Amis internetomOddelek: Omrežja in internet | 6992 (5282) | ...:TOMI:... |
» | Siol Trio 10 M ali Amis Trojka MaxiOddelek: Omrežja in internet | 4484 (4193) | lebang1 |
» | Obdržati isdn? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7687 (6615) | shock |
» | SIOL ali AMISOddelek: Omrežja in internet | 2999 (2585) | bigone |