Forum » Omrežja in internet » Siol in virus!?
Siol in virus!?
Bellzmet ::
Živjo!
Kakor piše na www.siol.net je v naročnino ADSL všteta tudi protivirusna zaščita e-maila. No jaz pa sem danes preko e-maila (Siol) dobil virus, ki ga je hvala bogu, zaznal antivirusni program Nod32, ki ga imam instaliranega na compu. WTF!? Kje je zaščita od Siola? A jo sploh imajo?
Sem klicu na Siol in je model reku, da je stvar sicer čudna, bojo tehniki pogledal in da zaščita ni 100% - O.K. vem, samo kako je men program prej zaznal kakor pri njih, ko naj bi imeli vse pošlihtan pa update-tan, pa tehniki, ki so tam zaposleni pa to?
lp
Kakor piše na www.siol.net je v naročnino ADSL všteta tudi protivirusna zaščita e-maila. No jaz pa sem danes preko e-maila (Siol) dobil virus, ki ga je hvala bogu, zaznal antivirusni program Nod32, ki ga imam instaliranega na compu. WTF!? Kje je zaščita od Siola? A jo sploh imajo?
Sem klicu na Siol in je model reku, da je stvar sicer čudna, bojo tehniki pogledal in da zaščita ni 100% - O.K. vem, samo kako je men program prej zaznal kakor pri njih, ko naj bi imeli vse pošlihtan pa update-tan, pa tehniki, ki so tam zaposleni pa to?
lp
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
zee ::
verjetno ga moraš ročno vklopiti tako, da se prijaviš na siolovi spletni strani.
zee
zee
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
cryptozaver ::
Kokr jest vem po defoltu mailov ne scitijo ker jih niti ne smejo. Verjetno bos moral zadevo opravit po drugi poti.
Ibex ::
Na servisni strani od SiOL-a lahko vklopiš samo anti spam zaščito, ki je seveda plačljiva. antivirusna zaščita je seveda brezplačna in je že vklopljena in se ne da izklopit.
roscha ::
@ Smack:
Saj ravno to je jeba. Ta prokl*@"#! antivirus ki ga ufurava Siol ja zame popolnoma neuporabna reč. Edino maili zamujajo zaradi njega par ur. In tega hudiča se NE DA izklopit. Zakaj ne!?
Pač NE rabim AV programa, niti na računalniku ga nimam (le čemu pravzaprav?) in za koji klinac mi ga oni turijo če je sama pizdarija z njim, zame pa 0 koristi?
Bo treba 1 dan fajn znoret po telefonu
Saj ravno to je jeba. Ta prokl*@"#! antivirus ki ga ufurava Siol ja zame popolnoma neuporabna reč. Edino maili zamujajo zaradi njega par ur. In tega hudiča se NE DA izklopit. Zakaj ne!?
Pač NE rabim AV programa, niti na računalniku ga nimam (le čemu pravzaprav?) in za koji klinac mi ga oni turijo če je sama pizdarija z njim, zame pa 0 koristi?
Bo treba 1 dan fajn znoret po telefonu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52331 (24081) | simone |
» | Antivirus, ki je "ugoden" (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 6042 (4590) | zmaki |
» | Pošta problemOddelek: Programska oprema | 5169 (4654) | Kv1DR_K1LL3R |
» | Siol - Email - NavlakaOddelek: Omrežja in internet | 2404 (1985) | Sunna |
» | Si ol a kdo kaj v o temOddelek: Omrežja in internet | 2030 (1716) | AlienGT |