Forum » Operacijski sistemi » RC 2 je odzunaj
RC 2 je odzunaj
andrej ::
Za tiste, ki sledite razvoj XP-jev: XP2 so odzunaj in sicer od vceraj zvecer po pacifiskem casu, oz danes (nedelja) zgodaj zjutraj po nasem...
Saj sem vam reko, da jih nebo v petek.
Saj sem vam reko, da jih nebo v petek.
JLP ::
RC2 je build 2526. Razlike, hm odpravljeni bugi mal hitrejše delovanje, nč novga u glavnm.
Live long and prosper!
|ViPeR| ::
Ja, vredno je blo čakat. Sam fora je v tem, da skor ni razlike. No ja, še en build več v moji zbirki.
lp
lp
Time is the best teacher; Unfortunately it kills all its students.
krucymucy ::
Jaz se vedno vztrajam na 2505 verziji!!!
To bi naj bila zadnja verzija pred koncno izdajo - me zanima koliko bugov so odpravli!!!
To bi naj bila zadnja verzija pred koncno izdajo - me zanima koliko bugov so odpravli!!!
andrej ::
build je 2526.
razlika je - v bistvu so popravili cez tisoc bugov - novih featurjev pa ni. Moram pa opozorit, da je WPA malo spremenjen, tako da tista fora za wpa.db ne dela :)
krucymucy: RC2 je res zadnji RC pred RTM, ni pa nujno, da je to zadnji interim release build. RTM je zelo blizu.
razlika je - v bistvu so popravili cez tisoc bugov - novih featurjev pa ni. Moram pa opozorit, da je WPA malo spremenjen, tako da tista fora za wpa.db ne dela :)
krucymucy: RC2 je res zadnji RC pred RTM, ni pa nujno, da je to zadnji interim release build. RTM je zelo blizu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP SP2 Final (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 8388 (8388) | MrStein |
» | WIN XP: RTM (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Programska oprema | 11384 (9127) | Tr0n |
» | Problem z XPOddelek: Operacijski sistemi | 827 (615) | andrej |
» | Kateri operacijski sistem?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1627 (1201) | andrej |
» | ??winxp??Oddelek: Programska oprema | 1305 (1169) | andrej |