Forum » Programska oprema » čžš in firefox
čžš in firefox
ajagodnik ::
živjo,
poskusite tole:
pojdite na www.slo-tech.com in shranite stran recimo na namizje, ponudilo bo ime "slo... računa..." s čjem.
Poskusite odpreti zdaj to shranjeno datoteko, po možnosti večkrat. Meni povsod na xp, 2000-ki javi, da ne more odpredi datoteke in vse čžš-je spremeni v %kode.
poskusite tole:
pojdite na www.slo-tech.com in shranite stran recimo na namizje, ponudilo bo ime "slo... računa..." s čjem.
Poskusite odpreti zdaj to shranjeno datoteko, po možnosti večkrat. Meni povsod na xp, 2000-ki javi, da ne more odpredi datoteke in vse čžš-je spremeni v %kode.
Sl4v3 ::
Pogled>Kodiranje znakov>Srednjeevropsko (Windows-1250)
ali
Pogled>Kodiranje znakov>Srednjeevropsko (ISO-8859-2)
ANGLEŠKO:
View>Encoding>CentralEuropean (Windows-1250)
ali
View>Encoding>CentralEuropean (ISO-8859-2)
Ne vem, če je angleško prav, ker sem ugibal. Verjetno boš zmeraj, ko boš odprl kakšno tako stran moral to narediti še enkrat. Ne vem kako bi to naredil za zmeraj.
ali
Pogled>Kodiranje znakov>Srednjeevropsko (ISO-8859-2)
ANGLEŠKO:
View>Encoding>CentralEuropean (Windows-1250)
ali
View>Encoding>CentralEuropean (ISO-8859-2)
Ne vem, če je angleško prav, ker sem ugibal. Verjetno boš zmeraj, ko boš odprl kakšno tako stran moral to narediti še enkrat. Ne vem kako bi to naredil za zmeraj.
Umri mlad, da bos lep okostnjak!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem s č-jemOddelek: Izdelava spletišč | 1420 (1206) | mte |
» | šumniki se ne prikazujejo.Oddelek: Omrežja in internet | 3378 (3280) | schwarzvald |
» | šumnikiOddelek: Izdelava spletišč | 3012 (2516) | jerneju |
» | Šumniki in znaki s strehcami se ne prikazujejo pravilno!Oddelek: Izdelava spletišč | 2112 (1997) | Jackass |
» | page encoding - charactersOddelek: Izdelava spletišč | 1312 (1166) | JLP |