Forum » Igre » Problem z Doom 3
Problem z Doom 3
igor0203 ::
Imam ful čuden problem pri igranju Doom3. Ko igram, mi igra ful šteka, tako da je čist neigralna. Zdej ne vem, mogoče je kaj narobe z grafično, ampak pregreva se sigurno ne, ker ima max. 65 stopinj na GPU. Grafična pri igranju ni nič navita.
Sam sem pa opazil, da mi nekam ful čudno dela, odkar sem jo dobil s servisa, ker mi pri OCjani na 380/780 pri 3dMarku03/05 štekne za 2-3s in gre potem naprej. Prej mi tega ni delal, razen če sem imel navito na 400MHz GPUja.
Aja, grafična je pa od ASUSA 6800 ''GT'' s 128Mb rama.
Mal sem gledal teme in lastniki r9800pro igrajo na high/ultra high nastavitvah, pri meni pa pri teh nastavitvah igra teče pri 15/2 FPSja...
Kaj da naredim???????
Sam sem pa opazil, da mi nekam ful čudno dela, odkar sem jo dobil s servisa, ker mi pri OCjani na 380/780 pri 3dMarku03/05 štekne za 2-3s in gre potem naprej. Prej mi tega ni delal, razen če sem imel navito na 400MHz GPUja.
Aja, grafična je pa od ASUSA 6800 ''GT'' s 128Mb rama.
Mal sem gledal teme in lastniki r9800pro igrajo na high/ultra high nastavitvah, pri meni pa pri teh nastavitvah igra teče pri 15/2 FPSja...
Kaj da naredim???????
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Predator ()
Xplicit ::
mogoce bi pomagal ce bi napisu kaksne graficne nastavitve imas v sami igri...
oz. probaj zmanjsat detajle in resolucijo da vidis ce laufa kej hitrej
drugac pa zakaj si mogel odpreti novo temo, saj je ena ZELO obsirna na vrhu foruma ->
DOOM III
oz. probaj zmanjsat detajle in resolucijo da vidis ce laufa kej hitrej
drugac pa zakaj si mogel odpreti novo temo, saj je ena ZELO obsirna na vrhu foruma ->
DOOM III
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup računalnik za 600-700€ (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 23309 (22130) | _kuhi_ |
» | Gretje grafične in glasen CPU? Prosim pomoč.Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4566 (3709) | Vajzi |
» | Kupujem monitor ! Kakšne izkušnje z Wide Screen monitorji ?Oddelek: Zvok in slika | 2725 (1921) | HyperKiller |
» | INNO Geforce ti4200, da ali ne?????Oddelek: Kaj kupiti | 1348 (1116) | frenk |
» | Cubic Maping v Colinu 2Oddelek: Igre | 1178 (958) | viper |