Forum » Operacijski sistemi » Sprememba jezika(tipkovnice) v KDM-ju
Sprememba jezika(tipkovnice) v KDM-ju
Uranij ::
Zivijo!
Torej zanima me kako bi lahko spremenil v KDM-ju tipkovnico da ne bi imel vec problemov s sumniki, ter da ne bi vec zamenjeval z-ja in ipsilona. Je potrebno pobrati kaksen dodaten paket?
Ko hocem spremeniti v Control centru->System administration->Login Manager, imam na izbiro le anglesko tipkovnico.Zanima me kako naj dodam se kaksno.
Distribucija Linuxa je Slackware 10, Kde 3.3.2
Torej zanima me kako bi lahko spremenil v KDM-ju tipkovnico da ne bi imel vec problemov s sumniki, ter da ne bi vec zamenjeval z-ja in ipsilona. Je potrebno pobrati kaksen dodaten paket?
Ko hocem spremeniti v Control centru->System administration->Login Manager, imam na izbiro le anglesko tipkovnico.Zanima me kako naj dodam se kaksno.
Distribucija Linuxa je Slackware 10, Kde 3.3.2
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nasina študija: bivanje v vesolju povzroči reverzibilne spremembeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5343 (2854) | mulc007 |
» | Kako zaščititi emajle na spletni straniOddelek: Izdelava spletišč | 1393 (1159) | Phantomeye |
» | Kako naj se usmerim?Oddelek: Šola | 818 (668) | T-h-o-r |
» | iPhone - Keep or SellOddelek: Mobilne tehnologije | 3118 (1914) | andromedar |
» | Tipkovnica Optimus s spremenljivim prikazom tipkOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4323 (3320) | NorK |