Forum » Pomoč in nasveti » nedostopna mapa na D:
nedostopna mapa na D:
redT ::
Pozdrav!
Imam sistemsko particijo c: in podatkovno d:
Po reinstalaciji sistema, je na d: postala ena mapa nedostopna, je pa najbolj pomembna zame. V explorerju je vidna, ko kliknem nanjo pa mi napise da ne obstaja. Prostor na disku je zaseden, tko da podatki morajo biti gor, upam? Kaj se je zgodilo, se je morda preimenovala ali....???
Prosim pomagajte!
Hvala LP
Sistem:
celeron 500
196 ram
Win 98SE
Imam sistemsko particijo c: in podatkovno d:
Po reinstalaciji sistema, je na d: postala ena mapa nedostopna, je pa najbolj pomembna zame. V explorerju je vidna, ko kliknem nanjo pa mi napise da ne obstaja. Prostor na disku je zaseden, tko da podatki morajo biti gor, upam? Kaj se je zgodilo, se je morda preimenovala ali....???
Prosim pomagajte!
Hvala LP
Sistem:
celeron 500
196 ram
Win 98SE
Skankulja ::
probaj z total commanderjem. Total COmmander
dvomim sicer, da bo pomagalo... probat ni greh pravijo! ;)
dvomim sicer, da bo pomagalo... probat ni greh pravijo! ;)
nodrim ::
lahko probaš najt ASCII kodo znaka in ga potem vpišeš z držanjem tipke Alt in vnosom kode prek numeričnega dela tipkovnice ...
Super hvala....to z ASCII je pomagalo, sem prisel v mapo
A se da v dosu zdej prekopirat vsebino mape v drugo mapo, ker posamezne file skopira, podmape pa noce oz. ne znam, ker je ogromno podmap notri...pa da bi vse v enem kosu skopiralo!
najlepsa hvala! LP
A se da v dosu zdej prekopirat vsebino mape v drugo mapo, ker posamezne file skopira, podmape pa noce oz. ne znam, ker je ogromno podmap notri...pa da bi vse v enem kosu skopiralo!
najlepsa hvala! LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ne morem izbrisati datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 8688 (7802) | Yossarian |
» | ničesar ni..Oddelek: Pomoč in nasveti | 5425 (4684) | nina_s85 |
» | Izginila mapa z delom - NUJNO!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3855 (3335) | energetik |
» | Dovoljenja za določno mapoOddelek: Pomoč in nasveti | 1295 (1090) | Klemenn |
» | NOKIA 7650Oddelek: Mobilne tehnologije | 2109 (1849) | MadMicka |