» »

SP2+bluetooth

SP2+bluetooth

planetparty ::

Prej mi je delovalo vse normalno, odkar sem pa inštaliral SP2, pa ne deluje več.
Inštalacija uspe, potem pa ko kliknem na ikono za zagon programa javi:
Your blouetooth software license does not indude us with this bluetooth device.

Ko kliknem ok se odpre eno okno, kjer moram označiti pot do te datoteke: license.dat, to vsebuje gonilnik označim, dam ok, pa spet neki error in ko dam ok, se zapre.

Moja naprava je MSI bloutooth palica, in resnično sem ogorčen nad tem SP2!

Kaj mi svetujete, gonilniki so pa čisto sveži z uradne strani?

planetparty ::

:'( Pa nihče nima tega problema, torej se jaz očitno nesposoben namestiti gonilnike

CallMeAl ::

XP SP2 imajo vgrajeno podporo za bluetooth. sam sem zato odstranil driverje, ki so bili priloženi in napravo izklopil med namestitvijo SP2. po namestitvi sem bluetooth adapter spet vklopil (imam Bluetakeov Dongle) in XPji so mi jo zaznali kot generično bluetooth napravo ter zanjo namestili svoje driverje in software. na tvojem mestu bi torej najprej izklopil napravo, odstranil MSIjeve driverje in nato ponovno priklopil napravo, ki bi jo zdaj morali XPji sami zaznati.

upam, da pomaga...

LP

-MiS- ::

mam isti problem, (XP SP2 in Bluetooth) prej vse delalo zdej pa kriz bozji s tem,...isto mam Bluetooth USB Dongle, se pravi da naj onemogocim gonilnike ki so genericni za XP, in potem spet instaliral te, ki so prilozeni na CD-ju poleg ?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prenosnik Lenovo 3000 n500 tezava

Oddelek: Strojna oprema
498002 (4997) mare87
»

HP prenosniki: saj niso resni ?!

Oddelek: Strojna oprema
405900 (4160) sash
»

Problem z BLUETOOTH

Oddelek: Mobilne tehnologije
91959 (1606) duke666
»

Win XP SP2 in bluetooth

Oddelek: Mobilne tehnologije
82451 (2110) harvey
»

Bluetooth patch iz XP SP2-se da to kje loceno dobit brez SP2?

Oddelek: Programska oprema
101214 (1057) Caligula

Več podobnih tem