Forum » Pomoč in nasveti » USB IRda
USB IRda
Apyon ::
Nabavil sem USB IRda vmesnik. Inštaliral driverje in ko vspostavim povezavo mi rač. prepozna GSM (Samsung SGH-E300), vendar ko mi odpre "program"(Wireless Link) za pošiljanje rač->GSM mi pravi da "naprava zavrne datoteko".
A ma kdo s tem izkušnje? Ker program bi bil za pošiljanje na GSM?
LP!
A ma kdo s tem izkušnje? Ker program bi bil za pošiljanje na GSM?
LP!
forplan ::
odvisno je kaj pošiljaš. Telefon ne sprejme datotek, ki jih ne more prikazati ali predvajati.
da se strinjam
Apyon ::
ja to že. Sam jst snamem z neta Java spil, ki je prou za to, al pa polifonicno melodijo, pa ne dela.
A za ksn program ves?
A za ksn program ves?
Lucio ::
Žal Samsung telefoni ne podpirajo tega, imam E700 in je isto. Dela samo z original programi, kjer ne moreš java aplikacij poslat na GSM.
Moja ugotovitev je bla ta, da tudi original program deluje le če se instalira tudi modem ki ga račinalnik zazna ob povezavi, in se program preko tega poveže z aparatom.
Moja ugotovitev je bla ta, da tudi original program deluje le če se instalira tudi modem ki ga račinalnik zazna ob povezavi, in se program preko tega poveže z aparatom.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lucio ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google predstavlja novost: GPS SimulatorOddelek: Novice / Windows Mobile | 5393 (5391) | mrkva1 |
» | Kaj menite o SGH-Z150?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1872 (1229) | kriko1 |
» | motorola v975 igre (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 5496 (4106) | THX |
» | Lastniki GSM-a Nokia 7650 - mnenjaOddelek: Loža | 1533 (1219) | link_up |
» | pošiljanje logo na nokioOddelek: Loža | 1079 (908) | whatson |