» »

namestitev XP-jev PROBLEM!

namestitev XP-jev PROBLEM!

Alan Ford ::

Imam problem pri namestitvi, ze tisockrat sem jih namestil po istem postopku. Vstavim cd , resetiram ,pocakam da boota z cd-ja ,formatiram disk in pocakam ,da se nalozijo datoteke za instalacijo , nato se rac resetira in tukaj se pojavi problem. Po testiranju mi izpise missing op. system ali pa error loading files in instalacija se ustavi. Prosim pomagajte mi, ker sem ze obupan. Cd ni okvarjen ker sem probal tri verzije XP-jev.
Pred tem sem imel instaliran Linux Susse 9.1 samo za foro in ko sem se jih poskusal znebiti so se mi zaceli pojavljat problemi.8-O
Become a programmer and never see the world!

Hammer123 ::

Ta problem je že bil opisan enkrat na Slo-Techu se mi zdi. Poskusi malo z iskanjem. Ob inštalaciji Linuxa naj bi se nekaj spremenilo(neki parametri ali nekaj podobnega!)

lebronj ::

pr men je podobn pisal k sm racunalnik skp sestavu in sm hotu nalozit windowse in se predn je su u windowse da se dokonca instalacija mi je napisal error,sam pr men je blo treba neki u biosu spremenit,sam se ne spomnm tocn kaj :(

a je mogoce potrebno izklopiti viruss protection v biosu , bom kr probu.

Hammer123 ::

Ali si probal že BIOS naštimat na default(z jumperjem na matični)?

Vse sem probal se vedno ne pomaga , mogoce kdo pozna podoben problem na slo-techu , ne najdem nobenega posta.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Blue screen...kaj bi lahko bilo narobe? ( servis ni popravil :) )

Oddelek: Pomoč in nasveti
402428 (1972) amigo_no1
»

ubuntu 6.10

Oddelek: Operacijski sistemi
381952 (1114) Spot
»

Slo-Tech GNU/Linux [vprašanja, problemi, predlogi] (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

190297311 (24968) Skrat
»

Slo-Tech Linux 2.1

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
414934 (4771) Matek
»

Čudn problem pri inštalaciji XP professional windowsow

443121 (2359) xpozed

Več podobnih tem