Forum » Pomoč in nasveti » BT USB adapter
BT USB adapter
chili00 ::
Zdravo
Problem imam ker mi racunalnik oz programska oprema za Bt adapter ne najde priklopljenega adapterja. BtWizard ki skrbi za zagon mi napise: BT device not found
kljub temu da jo racunalnik v Device Maneger-ju prepozna kot delujoco opremo
Ko sem preizkusal razlicne driverje pa mi je vcasih tudi izdalo Error: Unable to start BT StackServer.
ce ni eno je drugo...kako resiti problem
lp in hvala v naprej
Problem imam ker mi racunalnik oz programska oprema za Bt adapter ne najde priklopljenega adapterja. BtWizard ki skrbi za zagon mi napise: BT device not found
kljub temu da jo racunalnik v Device Maneger-ju prepozna kot delujoco opremo
Ko sem preizkusal razlicne driverje pa mi je vcasih tudi izdalo Error: Unable to start BT StackServer.
ce ni eno je drugo...kako resiti problem
lp in hvala v naprej
Live fast Die young
ummm Vsaj kolikor jaz vem je treba met napravo vklopljeno med instalacijo driverjev a se ti ne zdi?!
ce ves za kako drugo pot kot je standardni vklop in instal driver povej
ce ves za kako drugo pot kot je standardni vklop in instal driver povej
Live fast Die young
Bramac ^^ ::
Pri meni piše v navodilih da Bluetooth NE sme biti vklopljen preden driverji niso inštalirani. Je pa res ko gre inštalacija proti koncu ga moraš vklopiti.
zvery1 ::
najdi file bth.* in ga zbriši.
Ponovna instalacija brez usb kljuca not...ko ti rece ga das not in je ok.
LP
Ponovna instalacija brez usb kljuca not...ko ti rece ga das not in je ok.
LP
AMD X6 1090T, 16GB DDR3, GF 750Ti, Gigabyte 890XA-UD3,
1 x SSD, 4 x HDD, running Ubuntu 14.04 x64
1 x SSD, 4 x HDD, running Ubuntu 14.04 x64
Men kljub vsemu racunalnik jav napako da ne najde naprave ceprov je v device manegerju oznacena in prepoznana kot delujoca?!
probu sm preimenvat bth. file sm ga tud zbrisu...etc vse probal... ampak se zmer BT device not found
a obstajajo ksni univerzalni BT driverji k so mogoce prrejeni za sp2- vem za original driverje za sp2 sam ksne modified dobre bi se probu
tnx
probu sm preimenvat bth. file sm ga tud zbrisu...etc vse probal... ampak se zmer BT device not found
a obstajajo ksni univerzalni BT driverji k so mogoce prrejeni za sp2- vem za original driverje za sp2 sam ksne modified dobre bi se probu
tnx
Live fast Die young
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wireless LaptopOddelek: Pomoč in nasveti | 1746 (825) | Ribič |
» | Problem z wireless ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1951 (1598) | AlphaOne |
» | Driverji za grafično in w7Oddelek: Programska oprema | 933 (784) | i386 |
» | Problem z BLUETOOTHOddelek: Mobilne tehnologije | 1959 (1606) | duke666 |
» | Win XP SP2 in bluetoothOddelek: Mobilne tehnologije | 2453 (2112) | harvey |