Forum » Pomoč in nasveti » hekerji me napadajo!
hekerji me napadajo!
chucki ::
Našel sem eno rusko hekersko stran! že pred davnim! Pa sem jih prosil naj mi pošlejo nekaj hekerskih programov! poslali so mi 2 programa! Kaj naj zdaj naredim!? si shranim datoteko na disk? Lahko je virus al pa kaj?
Huey P ::
Najprej jo shrani na disk. Z antivirusnim programom preglej datoteko. Verjetno so ti poslali le program za hekat ne pa virus. Ko antivirusni program konča svoje delo (in če ni okužena datoteka) potem odpri program in hekaj. Če je ne poskušaš odpreti ti ne more nič.
..::DOOM III: The Legacy::..
nemesis ::
ta ideja z antivirusom je slaba --> ce je program namenjen hekanju s pomocjo posiljanja trojanskih virusov, mora v samem programu tudi obstajati trojanski konj --> kar pomeni, da bo verjetno antivirus to odkril in ti javil napako (vsaj take so moje izkusnje izpred leta)
lp,
nemesis
p.s.
vseeno pa preglej z antivirusom (dokler programa ne bos sel zaganjat se ti po vsej verjetnosti ne bo nic zgodilo)
lp,
nemesis
p.s.
vseeno pa preglej z antivirusom (dokler programa ne bos sel zaganjat se ti po vsej verjetnosti ne bo nic zgodilo)
G-Lab ::
preglej z antivirusnim programom.
če bo kj najdu pa poglej opis kva ti tista okužena reč nardi(če je trojanc).
če bo kj najdu pa poglej opis kva ti tista okužena reč nardi(če je trojanc).
Lenoba je huda pošast, še posebno, če večkrat napade.
msmiha ::
Jaz mam eno podobno zadevo. NI virus!. Kak se reče programu je sločajno Paradise
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virus policijaOddelek: Pomoč in nasveti | 12031 (9860) | solatko |
» | Računalnik zmrzne, ko se povežem z internetomOddelek: Pomoč in nasveti | 1698 (1353) | solatko |
» | Virusi in druga svinarijaOddelek: Pomoč in nasveti | 4128 (3054) | grofsi |
» | Windowsi xp zamrzujejoOddelek: Pomoč in nasveti | 1353 (1212) | matej o. |
» | ko kliknem datoteko *.jpg se mi spremeni v *.exeOddelek: Pomoč in nasveti | 1922 (1500) | njok |