Forum » Pomoč in nasveti » mrežna kartica
mrežna kartica
selena ::
Probleme imam s povezavo z internetom - mrežna kartica ne zazna pravega IP naslova, tudi ko ga ročno določim, se ne odziva. Kaže mi, da je povezava vzpostavljena, a podatkov ne prejema.
S kablom je vse ok, ker na drugem računalniku dela normalno.
Mrežna kartica je integrirana na osnovni plošči (Shuttle). A se da menjati samo mrežno, ne da bi zamenjala osnovno ploščo?
S kablom je vse ok, ker na drugem računalniku dela normalno.
Mrežna kartica je integrirana na osnovni plošči (Shuttle). A se da menjati samo mrežno, ne da bi zamenjala osnovno ploščo?
bastadu ::
A se da menjati samo mrežno, ne da bi zamenjala osnovno ploščo?Ja pač daš (še) eno PCI mrežno noter...
selena ::
Uf, super, sem se že ustrašila, da bo treba vse zamenjat. Trenutno kupujem računalnik - kaj mi svetujete, naj spet vzamem vse kartice integrirane na osnovni plošči, ali posebej?
MadMax ::
Dandanes je težko (nemogoče) dobit ploščo, ki ne bi imela integrirane vsaj zvočne in mrežne.
Oboje je itak za povprečno hišno uporabo še več kot predobro, če pa ni, oziroma slučajno crkne, pa enostavno dodaš PCI kartico, pa je.
Oboje je itak za povprečno hišno uporabo še več kot predobro, če pa ni, oziroma slučajno crkne, pa enostavno dodaš PCI kartico, pa je.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
iro ::
Selena Pa si namestila prave drajerje za mrežno kartico.Meni se je na prenosniku po ponovni inštalaciji zgodilo isto ko tebi. Mrežno mi je prepoznalo ni pa delala dokler nisem namestil drajverjev.
Poročaj.
Poročaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LAN - ob zagonu win7 internet ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 2304 (2125) | M&M |
» | DHCPOddelek: Omrežja in internet | 2052 (1574) | Mavrik |
» | Pomoč pri hpOddelek: Pomoč in nasveti | 1279 (1118) | Zheegec |
» | Nujno nov računalnikOddelek: Kaj kupiti | 1660 (1231) | Jan987 |
» | Telemach kabelski internet - cudna tezavaOddelek: Omrežja in internet | 3264 (3017) | poga |