Forum » Izdelava spletišč » Podatki o obiskovalcih spletne strani
Podatki o obiskovalcih spletne strani
White666 ::
Za firmo imam izdelano internet stran. Zanima me ali je možno kako dobiti podatke, kdo jo obišče. (email ipd. ..) ? ter kako ?
Ponudnik www prostora mi že nudi nekaj podatkov (ip štvilko , število obiskov..). Želel pa bi kaj več.
V naprej hvala.
Ponudnik www prostora mi že nudi nekaj podatkov (ip štvilko , število obiskov..). Želel pa bi kaj več.
V naprej hvala.
webfreak ::
Več kot število obiskov, od kje je prišel uporabnik in kakšen brskalnik ima ti pa res ni potrebno vedeti ali pač?
Email lahko pridobiš le s tem, da se uporabnik s tem strinja in ti ga tudi sporoči, drugače pa ga tebi NI potrebno vedeti. (verjemi, da ti ga jaz ne izdam kar tako - vsaj nekaterih).
Email lahko pridobiš le s tem, da se uporabnik s tem strinja in ti ga tudi sporoči, drugače pa ga tebi NI potrebno vedeti. (verjemi, da ti ga jaz ne izdam kar tako - vsaj nekaterih).
Iztok Smolic ::
Bi rad dobil email da bi njim potem poslal emaile z izdelki te firme ? ?
-----------/------------
Tody ::
ime priimek in davčno številko Največ kar lahko zveš je še lokacijo od kod na ravni države, če se zelo potrudiš še ISP. Več pa bolj teško z skripto...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Informacijski pooblaščenec predstavil nove dobre prakse pri uporabi piškotkov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 21662 (15396) | AštiriL |
» | Enotni plačljivi zid okrog vseh slovaških časnikovOddelek: Novice / NWO | 8144 (6685) | MrStein |
» | Osrednja stran za komentiranje znanstvenih člankovOddelek: Znanost in tehnologija | 2130 (1391) | gzibret |
» | prosim ocenite stran (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 4968 (3785) | Bela01 |
» | Prosim za predlogeOddelek: Izdelava spletišč | 961 (809) | sonny |