Forum » Hlajenje in modifikacije » thermaltake tower 103 fanless
thermaltake tower 103 fanless
pblaz ::
zdravo!
nekomu tišam pc, pa me zanima, če gre ta hladilnik na:
- Intel Pentium 4 3000 MHz LGA755
- Gigabyte 9i815p-duo plato
- ohišje je Antec Sonata
Ohišje ima na zadnji strani velik tih ventilator, ki bi vlekel zrak čez ta hladilnik. Ta ventilator je priklopljen direktno na napajalnik, zato me zanima, ali se da izklopit v biosu funkcijo "shutdown when cpu-fan fail". Pri mojem nf7-s se to da, kako je pa z inteli pa ne vem. Pa še to me zanima, če hladilnik hladi v redu.
Potem pa je še eno vprašanje; za grafično kartico (NVidia GeForce FX5300 PCIex16) me zanima, če bo šel gor zalmanov heatpipe hladilnik. Imajo zdej že vse te kartice luknje, ker drugače moram preveriti, ker mašine nimam pri sebi.
nekomu tišam pc, pa me zanima, če gre ta hladilnik na:
- Intel Pentium 4 3000 MHz LGA755
- Gigabyte 9i815p-duo plato
- ohišje je Antec Sonata
Ohišje ima na zadnji strani velik tih ventilator, ki bi vlekel zrak čez ta hladilnik. Ta ventilator je priklopljen direktno na napajalnik, zato me zanima, ali se da izklopit v biosu funkcijo "shutdown when cpu-fan fail". Pri mojem nf7-s se to da, kako je pa z inteli pa ne vem. Pa še to me zanima, če hladilnik hladi v redu.
Potem pa je še eno vprašanje; za grafično kartico (NVidia GeForce FX5300 PCIex16) me zanima, če bo šel gor zalmanov heatpipe hladilnik. Imajo zdej že vse te kartice luknje, ker drugače moram preveriti, ker mašine nimam pri sebi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Zračno hlajenje] Hlajenje nVidia grafičnih kartic (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9698 (7982) | jebesemeni |
» | [Zračno hlajenje] Kateri hladilnik za Socket A (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 19286 (16409) | Wofk |
» | Hlajenje Dual Core (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7500 (3905) | kuglvinkl |
» | Hlajenje pri Silent Tower (CL-P0025)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1324 (1075) | Kaufmann |
» | novi TT hladilniki?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2044 (1486) | Kaufmann |