Forum » Kaj kupiti » Krtuše za HP DeskJet660C
Krtuše za HP DeskJet660C
DamoskinoS ::
Mene pa zanima..Ksm zadnč zasledu da se da dobit kartuše za Tiskalnike ki naj bi bile kopije "originalnih"?!
Pa daje kvaliteta barv enaka originalnim kartušam...Namreč so dosti cenejše od originalnih in ne vidmi poante da bi dajal toliko denarja za eno ,čepa dobim dve za tako ceno!
Zanima me čese da dobit take kartuše in kje? Moj model tiskalnika; HP DeskJet660C
Hvala za pomoč!
Pa daje kvaliteta barv enaka originalnim kartušam...Namreč so dosti cenejše od originalnih in ne vidmi poante da bi dajal toliko denarja za eno ,čepa dobim dve za tako ceno!
Zanima me čese da dobit take kartuše in kje? Moj model tiskalnika; HP DeskJet660C
Hvala za pomoč!
- spremenil: Tomi ()
SkIDiver ::
Tega še nism slišu se pa dobi polnilo in kartušo preprosto ponovno napovneš sam doma. Čist izi. Kje se dobi naj pa drugi povejo. Aja pa mal si zgrešu, to spada pod strojno opremo ali pod vprašanja in odgovori
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Svetovni nateg pri kartušah (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 21019 (17968) | mat xxl |
» | Nova anketa: s čim hranite vaš tiskalnik?Oddelek: Novice / Ankete | 5415 (4315) | KoKi |
» | Epsonov uspeh v boju proti kompatibilnim kartušam (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 8821 (7387) | Dead_Eye |
» | Tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 3068 (2744) | Alexius Heristalski |
» | *tiskalnik inkjet* kako poceni tiskati?Oddelek: Kaj kupiti | 2375 (2127) | nodes |